Llegeix aquest article a:

Noel presenta el nou envàs E-Close

Aquest innovador sistema de tancament manté les llesques fins a dues vegades més fresques, conservant totes les seves propietats fins a 6 dies més.

Noel 1

L’E-Close presenta un innovador sistema de tancament basat en la tecnologia PSA (Pressure Sensitive Adhesive) que manté les llesques fins a dues vegades més fresques, conservant totes les seves propietats fins a 6 dies més que amb els envasos habituals d’embotit que no disposen d’aquesta tecnologia, segons un estudi que hem realitzat. A més, l’E-Close suposa una revolució en els sistemes de segellat i ressegellat, permetent obrir i tancar el pack diverses vegades sense perdre adherència.

A Noel, el tancament E-Close representa un nou pas en el nostre propòsit de seguir innovant constantment per oferir sempre la millor qualitat. Per això, hem rellançat la nostra gamma de productes Gran Bouquet amb aquest innovador sistema, que es pot trobar a botigues, supermercats i hipermercats.

 1
1

Dilluns, 20 de febrer de 2017/ Noel.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags