Llegeix aquest article a:

Nou President del Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic

Josep Viladecàs ostentarà el càrrec, tal i com va establir el Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic, per donar així reconeixement a totes les empreses que hi formen part.

Divendres 29 juliol 2016 (fa 2 anys 9 mesos 23 dies)

Llonganissa-de-Vic.jpgEl Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic ha anunciat el canvi de president, que ara passa a mans de Josep Viladecàs, d’Agroalimentària de Savassona, qui substitueix a David Garcia-Gassull, que deixa el càrrec després d’1 any i 7 mesos.

President-IGP-Viladecas.jpgEl nou president, que té una figura institucional i de representació del Consell Regulador, és el gerent de l’empresa Agroalimentària de Savassona SL, que treballa amb la marca Fussimanya des de 1971. Actualment sota aquesta marca hi ha la línia d’elaboració d’embotits artesans, vuit punts de venda propis a la comarca d’Osona i un restaurant.

Josep Viladecàs va començar per la base de l’empresa, portant la gestió de l’explotació ramadera de vacum i porcí, que també té la companyia, i treballant en la restauració. Més endavant va entrar a la línia d’elaboració i venda de producte, agafant la gerència de l’empresa fins a dia d’avui.

El nou president defensa que “cal aprofitar i potenciar la trajectòria de creixement que ha portat la IGP Llonganissa de Vic els últims anys, adaptant-se en quant a qualitat, formats, canals de venda, etc, en definitiva, adaptant-se a totes les necessitats que el mercat tingui en cada moment”.

29 de juliol de 2016 - IGP Llonganissa de Vic

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags