Llegeix aquest article a:

Nova missió comercial d'empresaris carnis i FECIC al sud-est asiàtic

El Departament Internacional de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn va finalitzar divendres passat la missió comercial directa a Singapur i Filipines, juntament amb empreses càrnies catalanes.

FECICDurant la setmana passada, vuit empreses càrnies catalanes, de la mà del Dept. Internacional FECIC, han viatjat a Singapur i Filipines, en una missió comercial directa prevista en les accions de promoció del Pla Estratègic d’Internacionalització 2015-2020.

La finalitat d’aquesta nova acció d’internacionalització comercial ha estat conèixer més de prop aquests dos importants mercats, que ofereixen noves oportunitats de negoci gràcies al seu potencial de creixement i a la demanda de carns i productes carnis, sobretot de porcí, i que comencen a esdevenir mercats estratègics en el sud-est asiàtic. Les empreses catalanes participants han disposat d’agendes individuals, que han inclòs entrevistes personalitzades, amb diferents importadors i distribuïdors de carn i embotits de Singapur i Filipines, interessats en trobar nous proveïdors d’aquests productes.

La responsable del Dept. Internacional, Elena Laguia, ha comentat “aquests mercats són dues de les principals destinacions​ de les nostres exportacions de carn fora de la UE, per darrera de Xina i Japó i ja són moltes les empreses actualment interessades en vendre diferents productes com carn i despulles als dos països asiàtics. Tant Singapur com Filipines, requereixen de permisos d'homologació per poder exportar els productes des de plantes habilitades a Catalunya, fet que no és un problema per a les empreses participants en aquesta missió, ja que totes disposen d'autorització”.

Les companyies que han participat en aquesta missió han estat les gironines Càrniques Celrà, Cárnica Batallé i Friselva, les osonenques Cárnicas Toni-Josep i Mafriges, les barcelonines Escorxador Frigorífic Avinyó i Le Porc Gourmet i la lleidatana Corporació Alimentària Guissona.

A més, el Dept. Internacional de FECIC aprofita aquesta acció per realitzar una visita de caire institucional a Malàisia, per entrevistar-se amb el subdirector del Departament de Serveis Veterinaris (DVS) del Ministeri d’Agricultura, Roslaini bt Hj Rusli, per conèixer quin és l'estat dels expedients d’autorització pendents per a l’exportació dels productes carnis que ha tramitat l’Estat espanyol a aquell país.

Divendres, 20 de març de 2015/ FECIC.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags