Llegeix aquest article a:

Nova web d’INNOVACC

S’ha canviat el disseny, però compta amb els mateixos apartats de l’anterior butlletí.

INNOVACCA partir del mes de juliol INNOVACC compta amb nova web. S’ha canviat el disseny, però es segueix la mateixa línia de continguts de l’anterior butlletí: notícies, projectes, convocatòries d’ajuts i activitats. Aquests són els mateixos apartats que trobareu de manera destacada a la pàgina d’inici de la nova web, junt amb retalls de premsa relacionats amb el sector i els associats al clúster.

El butlletí mensual, així com la difusió puntual d’activitats, seguirà arribant als associats a través del correu electrònic de contacte facilitat. La novetat serà que no hi haurà cap document adjunt en format pdf sinó que serà un butlletí electrònic que el podreu consultar a través del propi correu-e. Bona part del contingut que s'envia us redirigirà a la part pública de la web. Però algunes notícies porten a l’àrea privada de la web. En aquest cas caldrà accedir amb les claus d'usuari i contrasenya per a poder llegir la informació.

A l’àrea privada, hi haurà informació molt més detallada i específica dels projectes que s’estan desenvolupant i de les convocatòries d’ajuts vigents. Aquest apartat estarà a punt a partir del mes de setembre.

capçalera web innovacc
capçalera web innovacc

Dilluns, 31 de juliol de 2017/ INNOVACC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags