Llegeix aquest article a:

OECE-CONFECARNE firmen un acord amb CIQA

L'organització càrnia espanyola participa amb un Pavelló agrupat d'empreses en l'Exposició Internacional de l'Alimentació, Carn i Productes Agropecuaris (FMA Xangai).

Dijous 11 juny 2015 (fa 3 anys 11 mesos 11 dies)

confecarneLa Confederació d'Organitzacions Empresarials del Sector Carni d'Espanya (CONFECARNE) i l'Oficina d'Exportació de la Carn d'Espanya (OECE) estan participant amb un pavelló agrupat d'empreses en FMA XINA, l'Exposició Internacional de la Alimentació, Carn i Productes Agropecuaris, que s'està celebrant al recinte Shanghai New International Expo Centre (SNIEC) d'aquesta ciutat del país asiàtic, organitzada per la China Entry-Exit Inspection and Quarantine Association (CIQA) i l'Administració General de Supervisió de Qualitat, Inspecció i Quarantena de la República Popular de la Xina (CNCA).

OECE-CONFECARNE continua així amb la seva activitat per promocionar les carns i elaborats carnis espanyols en els importants mercats asiàtics, que s'han convertit en només uns anys en el principal destí de les exportacions càrnies espanyoles fora de la Unió Europea. De fet, el Japó, la Xina, Corea del Sud, Hong Kong i Filipines van ser en 2014 els cinc principals mercats no comunitaris per a la indústria càrnia espanyola pel volum d'exportacions.

Igualment, en el marc de la FMA Xangai, OECE-CONFECARNE ha signat a Xangai un conveni de col·laboració amb CIQA, amb l'objectiu d'impulsar les exportacions de carn i productes carnis espanyols a la Xina a través d'activitats de formació, intercanvi d'experts i promoció internacional i projectes de capacitació de plantes per a la seva homologació a la Xina.

Acord OECE-CONFECARNE amb CIQA

Aquest acord ha estat rubricat pel president de CONFECARNE, Michael H.G. Schara, i el secretari general de CIQA, Bao Junkai, i en presència del president de CIQA, Ge Zhirong, del Vicepresident de CONFECARNE, Miguel Ángel Ortega Bernal, del coordinador de l'àrea internacional de OECE-CONFECARNE, Albert Morera, i de l'equip d'internacionalització, Daniel de Miguel i Elena Laguía, amb el suport del Conseller d'Agricultura de l'Ambaixada d'Espanya a la Xina, Samuel Juárez, i del representant de l'Oficina Econòmica i Comercial a Xangai, Miguel Ichaso.

OECE-CONFECARNE també està participant en representació d'Espanya a la Conferència 'International Import & Export Food Policy, Laws and Regulations Summit', que se celebra paral·lelament a FMA Xina i en la qual es desenvolupen ponències tècniques dirigides als assistents internacionals. En aquesta jornada s'ha inclòs una ponència dedicada a les exportacions de carn espanyoles a la Xina i la competitivitat de la indústria espanyola i europea, que ha estat encarregada al conseller d'Agricultura a la Xina, Samuel Juárez.

Dimecres, 10 de juny de 2015/ CONFECARNE.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags