Llegeix aquest article a:

Organitzacions coreanes de certificació i recerca s’interessen per la IGP Llonganissa de Vic

Una delegació de l’institut alimentari Korea Food Research Institute (KFRI) i del Servei Nacional de Gestió de Qualitat de Productes Agrícoles (NAQs) han visitat una planta d’elaboració de Llonganissa de Vic per conèixer de prop els processos d’elaboració i certificació del producte.

Dimecres 19 setembre 2018 (fa 8 mesos 6 dies)

IGP Salchichón de VicMembres de l’Institut de recerca alimentària de Corea, el Korea Food Research Institute, i del Servei Nacional de Gestió de Qualitat de Productes Agrícoles (NAQs) van visitar ahir la planta d’Splendid Foods, a Seva, per conèixer els sistemes de qualitat de la IGP Llonganissa de Vic i quins són els processos d’elaboració i certificació. Aquesta delegació va anar acompanyada de la cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Patrícia Pladevall.

La visita s’emmarca dintre de la recerca de mercat que estan fent ambdues organitzacions sobre el sistema de certificació, els criteris que segueixen i el procés de fabricació de diferents productes, de cara al desenvolupament que estan duent a terme d’un sistema de certificació i normes alimentàries per a aliments tradicionals.

KFRI i NAQS estan finançades pel Govern coreà, i s'encarreguen de la certificació i la investigació en els àmbits sobre aliments, agricultura i indústria pesquera amb la finalitat de continuar treballant en el desenvolupament de la indústria alimentària del seu país i la qualitat de vida dels consumidors a Corea del Sud.

18 de setembre de 2018 - IGP Llonganissa de Vic

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags