Pablo de Vicente, Director d'AENOR Laboratori

Pablo de Vicente substitueix a Manuel Dorado al capdavant d'AENOR Laboratori.

Dijous 19 febrer 2015 (fa 4 anys 4 mesos 27 dies)

AENORPablo de Vicente ha estat nomenat director d'AENOR Laboratori, el centre d'anàlisi, controls de qualitat i seguretat en el sector alimentari d'AENOR (Associació Espanyola de Normalització i Certificació). 

De Vicente, fins ara director comercial d'AENOR Laboratori, és un profund coneixedor del centre, al qual es va incorporar en la seva creació l'any 2008. Compta amb una àmplia trajectòria professional en el sector; és llicenciat en Veterinària i s'ha format com a tècnic en Control de Qualitat Alimentària. 

De VicentePablo de Vicente substitueix a Manuel Dorado al capdavant d'AENOR Laboratori. Dorado va dirigir aquesta institució des de la seva posada en marxa i ha desenvolupat un destacat treball que ha situat a AENOR Laboratori com una referència en el sector agroalimentari. Manuel Dorado ha decidit fer aquest pas per motius personals. 

Des de la seva creació l'any 2008, AENOR Laboratori ha realitzat 370.000 anàlisi per diferents organitzacions de tota la cadena alimentària -dels quals prop de 100.000 van tenir lloc a 2014-, amb un creixement mitjà anual de l'ordre del 45%. Les activitats del laboratori estan dirigides a tots els agents que intervenen en la cadena alimentària, des dels productors fins al punt de venda al consumidor, així com a les administracions públiques. 

Dotat de tecnologia d'avantguarda i un equip de professionals amb àmplia experiència en el sector, el laboratori abasta les tres principals àrees d'anàlisi de interès en la indústria alimentària: fisicoquímic, microbiològic i sensorial. Així mateix, és la primera entitat a Espanya que realitza la validació i certificació de mètodes d'anàlisi alternatius. 

Dimarts, 16 de febrer de 2015/ AENOR.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags