Panter presenta una nova línia de calçat de seguretat amb protecció antibacteriana

Panter presenta al mercat la primera línia de calçat de seguretat amb protecció 100% antibacteriana; un avanç mundial en tecnologia per al calçat laboral orientat a sectors amb un alt risc d'intoxicacions com el sector sanitari i alimentació.

Dijous 6 novembre 2014 (fa 4 anys 8 mesos 10 dies)

panterPanter, líder en la fabricació de calçat de seguretat, fa un pas més en la seva aposta constant en I+D+i llançant al mercat la primera línia de calçat de seguretat amb protecció 100% antibacteriana; un avanç mundial en tecnologia per al calçat laboral orientat a sectors amb un alt risc d'intoxicacions com el sector sanitari i alimentació.

En els últims anys han proliferat infeccions i intoxicacions per la reproducció de bacteris en ambients laborals que han afectat tant a la salut dels treballadors com dels clients; i conseqüentment a l'activitat i reputació de les empreses. Casos com la Legionella, E. coli, S. aureus resistent a meticilina, Listeria, Salmonella... han provocat milions d'intoxicacions, provocant infinitat d'hospitalitzacions i un elevadíssim cost per despeses mèdiques i pèrdua d'hores de treball.

Panter en el seu continu afany per tenir cura de la salut dels treballadors ha desenvolupat diversos models, dins de la seva àmplia gamma de calçat laboral, que tenen la capacitat de prevenir el creixement de bacteris. Aquest calçat porta un tractament antibacterià, que no només inhibeix el creixement de bacteris sinó que els elimina. Tot certificat sota la normativa ISO22196: 2011 de productes amb protecció antimicrobiana i testat per l'Industrial Microbiological Service LTD (IMSL); l'únic laboratori europeu acreditat

Cal destacar a més que el seu principi actiu és increïblement durador, ja que no desapareix amb els rentats i perdura durant tota la vida útil del calçat ja que té naturalesa inorgànica i no migra, a diferència d'altres tecnologies antimicrobianes orgàniques.

Dijous, 16 d'octubre de 2014/ Panter.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags