PAYMSA, PROQUIMIA S.A. i CORPORACIÓN ALIMENTARIA GUISSONA S.A., nous associats d'INNOVACC

Amb aquestes tres incorporacions, INNOVACC tanca l’any amb 78 associats: 61 empreses (de les quals 46 són pimes) i 17 institucions.

INNOVACCAmb aquestes tres incorporacions, INNOVACC tanca l’any amb 78 associats: 61 empreses (de les quals 46 són pimes) i 17 institucions.

PAYMSA (GRUP CARINSA)

Preparados Aditivos y Materias Primas SA (PAYMSA) forma part de CARINSA, un grup català multinacional de companyies dedicades al desenvolupament, la fabricació i la comercialització d'aromes, ingredients funcionals i additius per a l'alimentació humana i animal, i fragàncies per a perfumeria i cosmètica.

Amb un pla estratègic basat principalment en la internacionalització i la innovació tecnològica, col—·laboren estretament amb els seus clients donant-los un servei personal i exclusiu, un fet important als països desenvolupats, però també un servei diferenciador i molt valorat en la indústria líder local dels països emergents.

Grup Carinsa, amb seu a Sant Quirze del Vallès, té representació en quatre continents, exporta a més de 50 països i és present en més de 30.

PROQUIMIA SA

L’empresa Proquimia SA, situada a Vic, fabrica i comercialitza especialitats químiques i aporta solucions integrals que contribueixen al progrés del sector industrial i institucional i al benestar dels clients. Gràcies a l’elevat grau d’especialització i a la relació qualitat-servei, Proquimia s’ha convertit en una de les empreses més destacades del país i ha esdevingut la companyia nacional líder del sector de la higiene i dels tractaments químics industrials.

Més de 40 anys d’experiència en higiene per a la indústria alimentària, units a l’activitat d’R+D+i de la companyia focalitzada en el desenvolupament de productes innovadors i equips d’aplicació d’elevada tecnologia, constitueixen una garantia de confiança per als seus clients i el sector en general.

CORPORACIÓN ALIMENTARIA GUISSONA SA

Corporación Alimentaria Guissona SA (CAGSA) agrupa totes les activitats industrials i comercials del Grup Alimentari Guissona.

CAGSA abraça el cicle productiu complet: produeix i subministra pinsos, fabrica medicaments i fitosanitaris, ofereix serveis d’assistència veterinària i servei tècnic per a explotacions ramaderes, així com el subministrament i la venda de carburants i de material ramader. De la mateixa manera, mitjançant el complex carni la Closa, situat a Guissona, la Corporació realitza tota la transformació càrnia (escorxadors d’aus i de bestiar, sales d’especejament, fàbrica d’elaborats i cuinats, etc.). Finalment comercialitza els productes carnis mitjançant els establiments “bonÀrea” que arriben al consumidor final sense intermediaris. Compta amb la certificació de qualitat ISO 9001, el certificat ISO 22000 -que garanteix que els productes carnis que produeix i comercialitza són 100% segurs-, i el certificat ISO 14001 de gestió ambiental.

Desembre de 2014/ INNOVACC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags