Llegeix aquest article a:

Pere Porxas Pairó S.L es suma al projecte del Consorcio del Jamón Serrano Español

Amb la incorporació de l'empresa gironesa, set dels associats del Consorcio es localitzen en aquesta província.

Dimarts 17 gener 2017 (fa 2 anys 4 mesos 5 dies)

Consorcio del Jamón Serrano Español 1El Consorcio del Jamón Serrano Español, associació que agrupa una gran part de les companyies més importants del sector carni espanyol, amplia el seu nombre de socis amb la incorporació d'una nova empresa associada: Pere Porxas Pairó S.L.. D'aquesta manera, ja són 31 empreses les que ratifiquen a l'entitat com a referent per a l'exportació d'un pernil serrà espanyol d'alta qualitat en mercats internacionals.

Garantir al consumidor un pernil, no només de qualitat sinó també regular en el temps, amb un origen 100% espanyol i promocionar aquests valors representats mitjançant la seva contramarca, són les línies sobre les quals s'assenta el treball de l'entitat. La seva estratègia confirma la seva posició com a representant idoni per a les empreses que s'obren a l'exportació per apropar la seva pernil serrà als ciutadans forans.

"L'adhesió de Pere Porxas Pairó és un resultat addicional al treball que des de l'entitat portem desenvolupant des de l'any 1990 per promocionar a l'exterior el pernil serrà espanyol de qualitat: el pernil ConsorcioSerrano" explica Miguel Ángel García Bravo, director de màrqueting i promoció de l'entitat, afegint que "el nostre segell de qualitat és una eina que genera confiança en els mercats exteriors, ajudant d'aquesta manera a impulsar els processos comercials a l'exterior dels nostres socis".

El nou soci compta amb el suport d'una entitat que realitza una inversió reiterada i periòdica en accions promocionals en diferents països forans per educar i informar sobre el pernil ConsorcioSerrano, com són França, Alemanya, Suècia, Mèxic i Xile. En alguns d'aquests mercats, el Consorcio del Jamón Serrano Español porta invertint 26 anys, ajudant d'aquesta manera a generar confiança a través del segell de qualitat ConsorcioSerrano.

Pere Porxas Pairó S.L. no només ha superat amb èxit les avaluacions i inspeccions realitzades per l'entitat a les seves instal·lacions i plantes productores, sinó que també manté les insígnies de l'entitat, que es basen en la tradició i cura del pernil serrà espanyol. Pere Porxas Pairó se situa en el municipi gironí de Sant Joan les Fonts, molt a prop d'Olot. Des dels seus inicis l'any 1998, combina mètodes clàssics i alta tecnologia per obtenir una extensa gamma de productes de qualitat reconeguda. Així, l'empresa compta amb el certificat International Food Standard (IFS), British Retail Consortium (BRC), Certificat qualitat Pernil Serrà, Qualitat productes Ibèrics i d'Exportació a països tercers.

Amb aquesta incorporació, la província de Girona demostra novament la seva vocació exportadora. "Gairebé la meitat de tot el pernil serrà desossat exportat des d'Espanya s'expedeix des d'aquesta província" aclareix el director de màrqueting i promoció de l'entitat, que ressalta que "ja són 7 empreses locals les que s'han sumat al nostre projecte internacional i són 31 companyies, en total, les que s'agrupen sota el nostre segell de qualitat ConsorcioSerrano".

Gener de 2017/ Consorcio del Jamón Serrano Español.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags