Llegeix aquest article a:

Periodistes de la Xina viatgen a Espanya per comprovar de primera mà els atributs de la carn de porc de capa blanca espanyol

Aquesta acció obre camí a les iniciatives de Interporc al gran país asiàtic

Dimecres 17 setembre 2014 (fa 2 anys 11 mesos 6 dies)

interporc.gif

La Organización Interprofesional Agroalimentaria del Porcino de Capa Blanca (Interporc) ha organitzat una missió de periodistes representants dels més acreditats mitjans de comunicació xinesos, per mostrar-los les característiques i bondats de la carn fresca i els productes elaborats i curats del porc de capa blanca espanyol, així com l'extraordinària versatilitat als fogons dels nostres productes que estan tenint l'oportunitat de comprovar durant la vista.

Aquesta acció, emmarcada dins del Pla de Promoció Internacional que està duent a terme la Interprofesional al Japó, Brasil, Mèxic, Xina, França i Polònia, s'obre camí a les iniciatives que durant el proper mes de novembre es van a dur a terme en el gran país asiàtic. Cal destacar que la Xina és un mercat estratègic per al sector i un escenari de màxim interès per a la presentació dels seus productes.

Diversos han estat els escenaris triats aquesta vegada per posar en valor l'extrema seguretat alimentària i qualitat de la gamma de productes derivats del porc de capa blanca, així com la capacitat d'abastament de les empreses que integren Interporc.

Durant el viatge de premsa, els mitjans de comunicació han tingut l'oportunitat de conèixer els secrets d'elaboració d'aquests productes derivats del porc de capa blanca, així com els exigents processos de control de qualitat, producció i certificació a què sotmeten a totes les seves peces les diferents indústries.

En aquest sentit, els periodistes han pogut comprovar i valorar les característiques tecnològiques de tots els centres, l'estricta preservació de la sanitat animal, l'alta qualitat de les instal·lacions industrials, l'elevat nivell tecnològic, d'última generació; les estrictes mesures de seguretat alimentària que es preserven en els diferents centres, la traçabilitat en tot el procés productiu, la qualitat de totes les matèries primeres i els productes elaborats, així com el continu control de qualitat que es realitza durant totes les fases.

Després de les visites, l'ambaixada xinesa va quedar convençuda que Espanya no només és líder en producció, sinó també en innovació, control i seguretat alimentàries, així com en benestar animal, el que representa un impressionant valor afegit de cara al futur estratègic del sector .

En el periple pels diferents centres, també han tingut l'oportunitat de comprovar que la cuina, tant la tradicional com la innovadora, són un ingredient essencial per transmetre les possibilitats i el valor culinari i nutricional del porc de capa blanca espanyol, per les extraordinàries possibilitats que ofereixen, com a ingredients per a tot tipus de receptes

16 de setembre de 2014 - Interporc

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags