Llegeix aquest article a:

Phil Hogan estarà present al III Foro Porcino Internacional d'INTERPORC

El III Foro Porcino Internacional comptarà amb la presència de rellevants ponents nacionals i internacionals, que abordaran diversos aspectes del sector porcí espanyol.

Dilluns 19 setembre 2016 (fa 2 anys 8 mesos 3 dies)

interporc.jpgEl comissari europeu d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Phil Hogan, ha confirmat la seva assistència al III Foro Porcino Internacional d'INTERPORC, que tindrà lloc el proper 14 d'octubre a l'Hotel Villa Magna de Madrid sota el lema La fortaleza de un líder.

Hogan, que ha inclòs a INTERPORC en diverses missions comercials a tercers països, torna a demostrar amb la seva presència en aquest important esdeveniment el seu compromís amb el sector porcí de capa blanca espanyol, primer productor de la UE i una de les majors potències exportadores del món.

El III Foro Porcino Internacional comptarà amb la presència de rellevants ponents nacionals i internacionals, que abordaran diversos aspectes relacionats amb la internacionalització del sector porcí espanyol, les oportunitats en els principals mercats o les tendències de futur en el consum mundial de carn i elaborats del porcí.

Dijous, 15 de setembre de 2016/ Interporc.

Notícies d'empresa

IBERAICE analitza l'evolució del sector ibèric14-set-2016 fa 2 anys 8 mesos 8 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags