Llegeix aquest article a:

Presentació de la nova generació de bombes de buit d'ungla Mink MV

Busch Bombas y Sistemas de Vacío presenta la nova generació de bombes de buit d'ungla Mink, per al transport pneumàtic en Powtech 2016 que es celebrarà a Nuremberg, Alemanya.

Busch.jpgBusch Bombas y Sistemas de Vacío presenta la nova generació de Bombes de buit d'ungla Mink, per al transport pneumàtic en Powtech 2016 que es celebrarà a Nuremberg, Alemanya. En comparació amb les seves predecessores la nova sèrie Mink MV ofereix un menor consum d'energia, dimensions més compactes i un funcionament més silenciós.

Les Bombes de buit Mink MV estan disponibles en cinc mides amb cabals d'entre 300 i 1200 m3/h, que cobreixen tota la gamma requerida pels sistemes d'aspiració de transport pneumàtic. Les bombes Mink MV també són ideals per al seu ús com a mòduls individuals ubicats en una planta de producció.

Les bombes de buit Mink MV disposen de variador de freqüència per poder complir amb requisits de rendiment immediats. Fins i tot en el canvi de les condicions del procés, pel que és possible mantenir amb precisió un cabal predefinit i garantir buit constant a un nivell especificat. Aquest control basat en la demanda permet al sistema de buit aconseguir estalvis d'energia addicionals.

Abbildung-Powtech.jpg

La bomba de buit d'ungla Mink MV 0312 és un dels cinc models de la
nova generació de bombes de buit per al transport pneumàtic.

 

La tecnologia d'ungla de buit Busch Mink per al transport pneumàtic ha estat l'estàndard de la indústria durant anys. La nova generació de Mink MV ofereix tots els avantatges dels models anteriors, però amb encara major eficiència energètica, menors nivells de soroll i menors dimensions. Les característiques com ara el funcionament en sec i lliure de contacte es mantenen inalterades. Sense oli ni altres fluids són necessaris a la cambra de compressió, de manera que les tasques de manteniment com ara el canvi d'oli i filtre és innecessari. Les Bombes de buit Mink estan lliures de contacte, pel que no es produeix desgast dels components i no es requereixen peces de recanvi. El manteniment es limita a canviar l'oli del càrter d'engranatges cada 20.000 hores de funcionament.

Les bombes Busch d'ungla Mink i les bombes de buit de paletes rotatives R 5 estan disponibles en diverses versions per al transport de materials explosius o pols, i per al funcionament en zones amb perill d'explosió.

Busch exposarà una bomba de buit rotativa de paletes 5 R amb certificació interna i externa categoria 2 de les directrius 94/9/EG (ATEX 95) per al transport de gasos, vapors i pols.

Busch serà present a Powtech 2016 situada al pavelló 3A (Stand 157).

Dimarts, 15 de març de 2016/ Busch.

Notícies d'empresa

Celebrat el Congrés AECOC de Productes Carnis i Elaborats11-març-2016 fa 3 anys 2 mesos 11 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags