Llegeix aquest article a:

Presentat Meat Attraction a les empreses del sector carni de Catalunya

De la mà d'IFEMA i ANICE, organitzadors d'aquesta nova fira monogràfica, enfocada a potenciar la internacionalització de les petites i mitjanes empreses.

Meat Attraction 1

MEAT ATTRACTION, la nova fira professional i especialitzada en el sector carni que organitzen IFEMA i ANICE, es va presentar ahir a la indústria càrnia de Catalunya, en un acte celebrat a la seu de PIMEC a Barcelona.

La presentació va comptar amb la intervenció de Miguel Ángel Martín, sotsdirector general d'Acords Sanitaris i Control en Frontera del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, que va detallar la situació actual i perspectives del comerç exterior carni, que és un eix estratègic de desenvolupament per a la indústria espanyola, i continua sent un repte mantenir, consolidar i ampliar a nous mercats, més productes i de més valor afegit. Va destacar també la importància de la sanitat de les produccions com a clau per a l'obertura de nous mercats.

Per la seva banda, Carlos González García de la Barga, director comercial d'IFEMA-Fira de Madrid, va presentar als assistents el projecte d'aquesta convocatòria, l'objectiu és convertir-se en un fòrum de negoci i comercialització per a tots els actors de la cadena de valor de la indústria càrnia, i en una palanca per a la internacionalització del sector, especialment de les petites i mitjanes empreses.

La fira aglutinarà tots els productes i solucions del sector carni, i es presenta al sector com una font d'oportunitats de negoci i d'accés a nous mercats exteriors i clients, i un punt de trobada on creuar interessos de tots els agents que intervenen en el procés de producció i venda, des dels escorxadors, passant per les sales d'especejament, les indústries elaboradores, les empreses especialitzades en emmagatzematge i transport, i la comercialització i la distribució al mercat interior i exterior, tant al sector retail com a horeca.

Els programes de compradors internacionals i de compradors convidats seleccionats pels propis expositors són dues de les aportacions de valor que ofereix MEAT ATTRACTION a les empreses participants per ampliar la cartera de negoci i l'accés a nous mercats. Carlos González va confirmar a Barcelona que IFEMA destinarà una inversió de 300.000 euros a aquests programes de compradors.

Fins a la data, MEAT ATTRACTION ha rebut més de 100 sol·licituds d'empreses càrnies interessades a participar en aquesta Fira, que compartirà dates amb la seva homòloga Fruit Attraction, per tal de generar grans sinergies en comunicació i en la convocatòria d'un important nombre de compradors de la distribució i institucions nacionals i internacionals, constituint-se en la principal plataforma firal del producte fresc alimentari del sud d'Europa.

Amb aquest acte continua la ronda de presentacions regionals que està duent a terme la Fira al sector carni de tot Espanya, per donar a conèixer aquest nou projecte que neix amb l'objectiu de convertir-se en referent sectorial i servir de palanca a la internacionalització d'un sector que representa la quarta indústria més important del país, i que genera un negoci de 22.000 milions d'euros.

MEAT ATTRACTION ve a cobrir un espai de promoció, negoci i internacionalització del sector carni, amb una convocatòria professional i monogràfica que reunirà tant a pimes com a grans empreses del sector carni i derivats, juntament amb proveïdors de la indústria i la distribució.

IFEMA i ANICE han iniciat una ronda de presentacions a les principals comunitats i zones d'especial implantació de les indústries càrnies d'Espanya, que inclou en una primera fase: Jabugo, Saragossa, Extremadura, València, Barcelona, ​​Madrid, Valladolid, Guijuelo, Sevilla, Astúries, la Rioja, Toledo, Mallorca, Còrdova i Segòvia, entre d'altres.

Dimecres, 10 de maig de 2017/ IFEMA.

Notícies d'empresa

Busch a Pumps&Valves Bilbao 201711-maig-2017 fa 1 anys 6 mesos 7 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags