Llegeix aquest article a:

Promociones Veterinarias SA s'adhereix a INNOVACC

Al març es va adherir al clúster, l’empresa PROVETSA (Promociones Veterinarias SA) de Vic.

innovacc.jpgAl març es va adherir al clúster, l’empresa PROVETSA (Promociones Veterinarias SA) de Vic. És una empresa familiar amb més de 30 anys de trajectòria en el sector ramader. El seu objectiu és abastir d’aquells productes i serveis que necessita la pagesia i que els ajudin a produir aliments de qualitat. Creuen en una pagesia lligada al territori i es prenen molt seriosament el compromís d’ajudar als seus clients en la millora dels seus resultats productius.

Des de PROVETSA estan orgullosos de formar part d’un engranatge que té una de les tasques més nobles, produir aliments sans i assequibles per a tothom. Ofereixen serveis de: nutrició animal, control de temperatures dels productes farmacèutics, control productiu en porcs i en vedells, visites d’urgència i controls sanitaris. A tall d’exemple, l’empresa té una àmplia experiència en treballs a diverses granges de porcí per a la reducció d’antibiòtics.

Abril de 2016/ INNOVACC.

Notícies d'empresa

Grupo Villar, present a Alimentària 2016 15-abr-2016 fa 3 anys 1 mesos 5 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags