Llegeix aquest article a:

Proquimia continua la seva expansió internacional arribant al mercat asiàtic

Índia i Dubai són els països triats com a punt de partida per a la introducció en aquest mercat, mitjançant la col·laboració amb partners locals.

Divendres 8 abril 2016 (fa 2 anys 11 mesos 16 dies)
Proquimia, S.A.EmpresaProquimia, S.A.Espanya

Proquimia.jpg

Seguint l’estratègia de diversificació geogràfica definida per la companyia, Proquimia amplia la seva presència internacional amb el començament de les operacions comercials a l’Índia i Dubai, porta d’entrada per a la introducció en el mercat asiàtic.

Aquest nou projecte d’internacionalització s’ha posat en marxa en ambdós països a través de la col·laboració amb partners locals, sòlidament establerts en els seus respectius mercats i coneixedors de les necessitats i requeriments del sector institucional i industrial.

Proquimia, multinacional fabricant d’especialitats químiques per al sector de la higiene i els tractaments químics industrials, consolida la seva aposta pels mercats exteriors amb l’objectiu de potenciar i ampliar el seu negoci, fonamentat en l’experiència i coneixement del sector aconseguits al llarg de més de 44 anys d’activitat.

Dimarts, 15 de març de 2016/ Proquimia.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags