Llegeix aquest article a:

Proquimia continua la seva expansió internacional arribant al mercat asiàtic

Índia i Dubai són els països triats com a punt de partida per a la introducció en aquest mercat, mitjançant la col·laboració amb partners locals.

Divendres 8 abril 2016 (fa 3 anys 1 mesos 14 dies)
Proquimia, S.A.EmpresaProquimia, S.A.Espanya

Proquimia.jpg

Seguint l’estratègia de diversificació geogràfica definida per la companyia, Proquimia amplia la seva presència internacional amb el començament de les operacions comercials a l’Índia i Dubai, porta d’entrada per a la introducció en el mercat asiàtic.

Aquest nou projecte d’internacionalització s’ha posat en marxa en ambdós països a través de la col·laboració amb partners locals, sòlidament establerts en els seus respectius mercats i coneixedors de les necessitats i requeriments del sector institucional i industrial.

Proquimia, multinacional fabricant d’especialitats químiques per al sector de la higiene i els tractaments químics industrials, consolida la seva aposta pels mercats exteriors amb l’objectiu de potenciar i ampliar el seu negoci, fonamentat en l’experiència i coneixement del sector aconseguits al llarg de més de 44 anys d’activitat.

Dimarts, 15 de març de 2016/ Proquimia.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags