Proquimia és el patrocinador principal del IV Congrés Internacional de Qualitat i Seguretat Alimentària organitzat per ACOFESAL, Associació de Consultors i Formadors d'Espanya en Qualitat i Seguretat Alimentària, que tindrà lloc a la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid, del 14 al 16 de juny.
Aquest Congrés és un dels esdeveniments més importants i amb major impacte en la indústria alimentària dels que organitza ACOFESAL, nascut amb la finalitat de convertir-se en centre de confluència del coneixement científic i tecnològic de tots els agents que intervenen en temes relacionats amb la qualitat i la seguretat alimentària.
Proquimia, avalada per una sòlida trajectòria i reconeixement aconseguit al llarg de més de 45 anys com a especialista en higiene per a la indústria alimentària, hostaleria i restauració, al costat de Proquimia Food Safety, la unitat especialitzada de la companyia en seguretat alimentària, confirma amb aquesta col·laboració seva aposta ferma per oferir uns estàndards més elevats d'higiene que contribueixin a l'elaboració d'aliments més segurs, responent a les exigents normatives sanitàries en vigor que afecten el sector.
Juny de 2017/ Proquimia.