Llegeix aquest article a:

Pullmantur Cruceros s'alia amb el Consorcio del Jamón Serrano Español i Aceites La Española

Amb la signatura d'aquests dos acords, la companyia potenciarà el consum de pernil serrà i oli d'oliva, dos productes característics de la cuina espanyola i mediterrània.

Dijous 8 juny 2017 (fa 1 anys 10 mesos 11 dies)
josepparetas

Consorcio Jamón Serrano EspañolPullmantur Cruceros, única naviliera en el mercat que compta amb un producte 100% espanyol, ha signat dues noves aliances estratègiques amb el Consorcio del Jamón Serrano Español i la marca d'oli d'oliva La Española amb l'objectiu de posar en valor dos dels productes més representatius de la gastronomia espanyola i mediterrània.

Richard J. Vogel, President & CEO de Pullmantur Cruceros, afirma que "aquests acords signats amb dues entitats líders ens ajuden a potenciar la nostra aposta per la cultura i les tradicions espanyoles, que tan arrelades estan al nostre ADN, entre els nostres passatgers tant nacionals com internacionals".

El pernil serrà: abanderat del sabor espanyol

El conveni assolit entre Pullmantur Cruceros i el Consorcio del Jamón Serrano Español busca divulgar les senyes d'identitat i els beneficis de consumir pernil serrà provinent de les companyies que formen part del Consorcio del Jamón Serrano Español per incentivar el consum entre els turistes i tractant de crear la millor experiència de producte possible a bord del vaixell Sovereign.

A més, aquest acord ofereix als passatgers la possibilitat d'augmentar el seu coneixement sobre el pernil ConsorcioSerrano i la cultura gastronòmica espanyola, ja que en el Sovereign podran trobar informació en diferents idiomes sobre els beneficis del pernil serrà en l'alimentació. A més, el producte jugarà un paper destacat en el bufet -tant a l'hora d'esmorzar com als dinars- i es podrà degustar al Tapas Bar.

Per al Consorcio del Jamón Serrano Español aquest acord és "un altre pas més per donar a conèixer i apropar el pernil serrà de qualitat al consumidor tant nacional com internacional. El turisme gastronòmic està en auge i la unió amb Pullmantur Cruceros en aquesta promoció innovadora, permet a l'entitat seguir millorant, així com posicionar el pernil ConsorcioSerrano com a producte de referència", tal com afirma Miguel Ángel García Bravo, director de Màrqueting i Promoció del Consorcio del Jamón Serrano Español.

Aceites La Española: or líquid a bord

A través d'aquesta col·laboració amb la companyia espanyola més antiga d'oli d'oliva, es ressaltaran els avantatges de gaudir d'aquest or líquid en qualsevol dels àpats que els hostes realitzin a bord.

A més, els passatgers del vaixell Horizon podran adquirir una ampolla de 500 ml o una llauna de 250 ml d'oli d'oliva verge extra premium de La Española. Des d'Aceites La Española es concep aquesta unió com una oportunitat. "Aquesta associació amb Pullmantur Cruceros ens permetrà arribar a més públic al nostre afany perquè l'oli d'oliva sigui cada vegada més conegut pel que fa a usos gastronòmics i característiques saludables. Busquem que s'identifiqui l'oli d'oliva com un aliment bàsic en la dieta mediterrània ", destaca Juan Pedro Pérez-Serrabona, director de Màrqueting de la marca.

Dijous, 8 de juny de 2017/ Consorcio Jamón Serrano Español.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags