Llegeix aquest article a:

Recolzament del Departament d’Agricultura al sector carni català durant l’Assemblea General de FECIC

L’acte ha comptat amb la presència de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Meritxell Serret

fecic.jpg

Una cinquantena d’empreses càrnies catalanes ha assistit a l’Assemblea General anual de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC), que aquest any ha tingut com a convidada a la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, a més de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Teresa Masjuan, i del director de serveis territorials de Barcelona, Josep Pena. També hi ha estat present el director de PRODECA, Ramon Sentmartí. Aquests càrrecs han volgut recolzar així al sector carni, que tal i com ha afirmat la consellera Serret en el seu discurs “és un motor per a l’economia catalana, que té unes estratègies que no van deslligades de les que té la pròpia conselleria, coincideixen en l’objectiu”. També ha volgut destacar la vocació exportadora de les empreses i ha afirmat “hem de ser capaços d’adaptar-nos i ser competitius en els nous mercats per tenir la mateixa oportunitat que altres països i per aconseguir estabilitzar-nos en els nous mercats, per això s’han de fer estratègies conjuntes, posar en funcionament les sinèrgies i caminar tots junts en la mateixa direcció, mantenint l’actual marc de la nostra relació i diàleg”.

La consellera ha manifestat que comparteix la preocupació del sector sobre la mala imatge de la carn, que últimament s’està evidenciant, i que una de les coses que s’ha de fer, tant des de l’Administració com des del sector, és generar confiança en el consumidor i transformar els problemes en oportunitats, sent capaços de fer estratègies que posin en valor la qualitat de la carn.

Assemblea-1.jpg

L’Assemblea General ha servit també per a que FECIC presenti als seus associats la seva memòria d’activitats de l’any 2015, el seu pla d’actuació previst per al 2016 i les seves propostes sectorials, que passen, sobretot, per recolzar la internacionalització de les empreses, per mitjà de Pla d’Internacionalització 2015-2020. També s’ha fet la presentació de resultats de les accions formatives dutes a terme pel Dept. de Formació i pel Centre de Formació en Indústries càrnies i agroalimentàries (KREAS).

25 de maig de 2016 - FECIC

Notícies d'empresa

Empresaris romanesos i búlgars visiten càrnies catalanes31-maig-2016 fa 2 anys 11 mesos 21 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags