Relleu a la presidència de la IGP Llonganissa de Vic

La IGP ha fet públic que el nou president serà David Garcia-Gassull.

Dijous 29 gener 2015 (fa 4 anys 5 mesos 17 dies)

El Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic ha decidit per unanimitat que David Garcia-Gassull presideixi la IGP, en substitució de l’anterior president, Urbici Escudé, que deixa el càrrec després de 4 anys. Amb la nova presidència s’inicia un canvi en el model de gestió i representativitat, havent reforçat la figura del secretari general amb responsabilitats més executives i deixant, per altra banda, el càrrec de Presidència com a figura més institucional i de representació del Consell Regulador. Alhora, ha quedat establert un nou sistema de rotació anual del càrrec de president, que pretén un reconeixement de totes i cadascuna de les empreses de la IGP.

David Garcia-GassullEl nou president és el propietari de l’empresa Embotits Artesans Can Duran, membre de la IGP, i de Casa Sendra. És llicenciat en Empresarials per la Universitat de Barcelona, Màster en Finances per l’Institut d’Estudis Financers (IEF), Analista Financer per l’Institut Espanyol d’Analistes Financers, Certified European Financial Analyst (CEFA) per la Federació Europea d’Analistes Financers i PADE per l’IESE de Barcelona. És també patró d’honor de la Fundació Projecte Aura, que té com a objectiu la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

El seu nomenament suposa un canvi d’orientació en la IGP, amb una aposta per la professionalització de la gestió i per l’èmfasi en totes aquelles mesures destinades a millorar la percepció de qualitat dels productes sota l’empara de la IGP Llonganissa de Vic, que permetin una millor promoció i internacionalització.

Garcia-Gassull ha comentat que “només amb un ferm compromís per la Llonganissa de Vic com a producte representatiu de la nostra terra i de la qualitat que l’avala, podrem fer front als nous escenaris que ens exigirà el mercat en el futur més immediat”.

Dijous, 29 de gener de 2015/ IGP Llonganissa de Vic.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags