Reunió de seguiment del projecte europeu PIGSCAN a Monells

Els passats dilluns 22 i 30 de setembre va tenir lloc la reunió de seguiment dels 18 mesos del projecte europeu PIGSCAN (FP7-KBBE 2012-Automatic grading system for determining lean-fat distribution in pig carcasses) liderat per Eli Olsen del Danish Meat Research Institute, en col·laboració amb investigadors del programa de Qualitat de Producte de l’IRTA de Monells.

Dimecres 8 octubre 2014 (fa 4 anys 9 mesos 8 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

IRTAEls passats dilluns 22 i 30 de setembre va tenir lloc la reunió de seguiment dels 18 mesos del projecte europeu PIGSCAN (FP7-KBBE 2012-Automatic grading system for determining lean-fat distribution in pig carcasses) liderat per Eli Olsen del Danish Meat Research Institute, en col·laboració amb investigadors del programa de Qualitat de Producte de l’IRTA de Monells.

Varen assistir a la reunió Kim Schott Olsen, senior consultant de Slaughterhouse Technologies del Danish Meat Research Institute (DMRI), Ronald Klont i John Poel de l'empresa Vion Food, d'Holanda, Diarmaid Heussaff de G&M Steel Fabricators Ltd. d'Irlanda, Juan Manuel Rodríguez i Jacobo Álvarez de Lenz Instruments S.L, de Barcelona, així com l'equip del subprograma de Qualitat de Canal de l’IRTA (Maria Font, Cristina Zomeño, Albert Brun i Marina Gispert).

Pigscan

L'objectiu d'aquesta reunió va ser avaluar el progrés i les tasques realitzades fins ara, així com realitzar una planificació de les properes activitats. L’avaluació dels resultats preliminars va ser molt positiva veient-se noves perspectives de futur amb la tecnologia emprada d’inducció magnètica. Els assistents també visitaren la planta pilot de l'IRTA on es troba instal·lat l'equip PIGSCAN.

Dimarts, 7 d'octubre de 2014/ IRTA.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags