Llegeix aquest article a:

Ricardo Mosteo, nou director de la D.O. Pernil de Terol

El president del C.R.D.O. Pernil de Terol/Espatlla de Terol, Carlos Mor va presentar ahir en roda de premsa el nou director gerent de l'entitat, Ricardo Mosteo que compta amb un dilatat bagatge en el sector vinícola.

Dimarts 17 febrer 2015 (fa 4 anys 4 mesos 29 dies)

El president del C.R.D.O. Pernil de Terol/Espatlla de Terol, Carlos Mor va presentar ahir en roda de premsa el nou director gerent de l'entitat, Ricardo Mosteo (Saragossa, 1977) que compta amb un dilatat bagatge en el sector vinícola.

Llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Saragossa, el nou gerent del Consell Regulador del Pernil de Terol ha ocupat llocs de responsabilitat en Evohé Cellers, empresa dedica a la comercialització dels productes de Cellers Sierra de Guara, així com de l'elaboració i comercialització del projecte denominat Evohé.

DDO Pernil de Teroles de 2007, Ricardo Mosteo ha estat al capdavant de les àrees de coordinació i desenvolupament de les vendes i màrqueting d'aquesta empresa tant en mercats nacionals com internacionals. Així mateix, també va ocupar durant diversos anys el lloc d'Export Manager dedicant-se a la implantació del producte en països com els EUA, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Regne Unit... En els anys dedicats a aquesta tasca va viatjar a nombroses fires internacionals EUA (Vinexpo America), França (Sial, Vinisud), Anglaterra (London Wine and Spirit Fair), Alemanya (Prowein) així com a diversos Great Match organitzats per l'ICEX.

En la seva presentació ahir als mitjans de comunicació de Terol, el nou gerent del Consell Regulador ha manifestat "afrontar el lloc amb moltes ganes" i ha promès "treballar, treballar i treballar per tirar endavant aquest gran projecte que és la Denominació d'Origen Pernil de Terol", ha dit.

Amb un pressupost aproximat de 560.000 euros per al 2015 es proposa donar un major impuls a la promoció del pernil de Terol, "un repte apassionant" per al que diu estar "molt animat". Mosteo i el seu equip de promoció han establert ja contacte amb totes les escoles d'hostaleria d'Aragó i Madrid on es van a dur a terme diferents tallers dirigits a aprofundir en el coneixement del pernil de Terol.

En la seva presentació, Mosteo ha estat acompanyat del president i vicepresident del Consell Regulador, Carlos Mor i Rubén Lapuente respectivament.

Dilluns, 16 de febrer de 2015/ C.R.D.O Jamón de Teruel/Paleta de Teruel.

Notícies d'empresa

Jaume Blancafort rep la llonganissa d'or12-febr-2015 fa 4 anys 5 mesos 4 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags