Llegeix aquest article a:

RS ALUMINKAR SL nou soci d'INNOVACC

RS Aluminkar SL és una empresa familiar del Grup Castañé fundada l’any 1978 en el clúster de coneixement ramader de la plana de Vic.

innovacc.jpgRS Aluminkar SL és una empresa familiar del Grup Castañé fundada l’any 1978 en el clúster de coneixement ramader de la plana de Vic. Des de llavors ha innovat en el desenvolupament de carrosseries per a bestiar i en solucions tecnològiques per al transport i la bioseguretat del sector ramader. La visió de l’empresa és l’evolució constant i l’adaptació a les noves necessitats del sector agroalimentari.

El proper divendres 4 de novembre RS Aluminkar organitza, a Sant Pere de Torelló (Osona), una JORNADA DE PORTES OBERTES de DRY SIST, un sistema innovador de desinfecció per calor sec de camions de bestiar, cubes i contenidors. 

DRY SIST és un sistema d'eficàcia validada, que garanteix la traçabilitat del procés, i recentment ha estat inclòs en el pla de contingència per emergències sanitàries del Ministeri d'Agricultura.

La Jornada de Portes Obertes serà de les 10:00 fins a les 19:00. Per assistir-hi, només cal confirmar-ho a info@castanye.es, i rebreu tota la informació necessària, així com les indicacions de com arribar-hi.

Dilluns, 24 d'octubre de 2016/ Innovacc.

Notícies d'empresa

Betelgeux estrena nova web especialitzada en biofilms28-oct-2016 fa 2 anys 6 mesos 24 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags