Llegeix aquest article a:

Sealed air adquireix una empresa brasilera d'envasament d'aliments

Deltaplam utilitza la tecnologia d'extrusió superior per crear bosses retràctils d'alta barrera, films multicapa, laminats i bosses petites.

Divendres 25 agost 2017 (fa 1 anys 7 mesos 25 dies)

Sealed airSealed Air ha anunciat l'adquisició de Deltaplam Embalagens Indústria e Comércio Ltda (Deltaplam), una empresa brasilera que fabrica envasos flexibles. La companyia treballa amb clients de la indústria alimentària principalment al Brasil i utilitza la tecnologia d'extrusió superior per crear bosses retràctils d'alta barrera, films multicapa, laminats i bosses petites.

"Aquesta adquisició, combinada amb l'experiència global i les solucions d'envasament de l'empresa líder Sealed Air, enforteix la nostra posició a Llatinoamèrica i millora la nostra cartera de solucions innovadores i de valor afegit per als nostres clients", va dir Karl R. Deily, president de la divisió de Food Care de Sealed Air. "Aquesta inversió també amplia el nostre portafoli de solucions d'envasos unitaris i amplia el nostre abast en diversos nous segments de mercat".

Deltaplam, establerta el 1994, té la seu a Londrina, Paraná i dóna feina a més de 100 persones en l'actualitat. Sealed Air té presència al Brasil des de fa més de 55 anys i dóna feina a més de 3.400 persones a Llatinoamèrica.

Dimecres, 2 d'agost de 2017/ Sealed Air.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags