Llegeix aquest article a:

Smithfield Foods completa l'adquisició de Pini Group

Pini Polska, Hamburger Pini i Royal Chicken seran operades per Animex Foods, un dels majors productors d'aliments a Polònia i part de Smithfield Polònia, propietat de Smithfield Foods.

Divendres 2 juny 2017 (fa 11 mesos 25 dies)

Smithfield 1Smithfield Foods, Inc. ha anunciat que ha finalitzat l'adquisició de les empreses de Pini Group a Polònia. Aquestes empreses seran operades per Animex Foods, un dels majors productors d'aliments a Polònia i part de Smithfield Polònia, propietat de Smithfield Foods. L'adquisició inclou Pini Polska, una planta de processament i envasat de carn; Hamburger Pini, una planta de carn envasada; i Royal Chicken, un projecte actualment en desenvolupament.

"Aquesta adquisició s'alinea amb els plans estratègics de creixement de Smithfield mitjançant l'enfortiment de la nostra cadena de subministrament verticalment integrada a Polònia i incrementant la nostra producció de productes de carn envasada d'alta qualitat. També capitalitza les oportunitats existents per expandir-nos en àrees amb dinàmiques de mercat molt atractives i créixer amb el temps", va dir Kenneth M. Sullivan, president i director executiu de Smithfield Foods. "Això és un win-win per a Smithfield, així com per a la indústria agrícola de Polònia, ja que ajudarà a la indústria càrnia polonesa a ser més competitiva en els mercats europeus i internacionals".

Smithfield Polònia ara proporcionarà feina a gairebé 9.240 persones, incloent aproximadament 240 exempleats de Pini, que consolidaran a la companyia com la més gran en la indústria alimentària polonesa.

La finalització de l'acord va ser aprovat per l'Oficina de Defensa de la Competència i del Consumidor (UOKiK) a Polònia i es va completar la deguda diligència. Els detalls de la transacció, com ara el preu de compra i els termes, no seran revelats.

Dijous, 1 de juny de 2017/ Smithfield Foods.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags