Llegeix aquest article a:

Smithfield Foods inverteix 100 milions de dòlars a les seves instal·lacions de Carolina del Nord

Aquesta inversió servirà per construir un nou centre de distribució i expandir la capacitat d'emmagatzematge en fred de la seva planta de processament a Tar Heel.

Dijous 24 agost 2017 (fa 1 anys 9 mesos 23 dies)

SmithfieldSmithfield Foods ha anunciat que construirà un nou centre de distribució i expandirà la capacitat d'emmagatzematge en fred de la seva planta de processament a Tar Heel, Carolina del Nord. Smithfield invertirà 100 milions de dòlars i oferirà aproximadament 250 nous llocs de treball per dur a terme els dos projectes. A més, també es disposaran de més ofertes laborals amb els socis logístics de Smithfield.

"Aquesta expansió reflecteix la nova era prometedora que estem experimentant a Smithfield", va dir Kenneth M. Sullivan, president i director executiu de Smithfield Foods. "Aquesta acció dóna suport al nostre creixement continu i ens ajuda a servir millor als nostres clients proporcionant capacitat addicional i optimitzant la nostra distribució".

El nou centre de distribució començarà a construir-se aquest mes i tindrà 500.000 ft2 (més de 46.451 m2) amb lloc per a 47.000 palets. L'expansió de l'emmagatzematge en fred, anunciat a principis d'aquest any, està en marxa i augmentarà la capacitat de la planta a 140 milions de lliures (més de 65 milions de kg). Tots dos projectes finalitzaran a la tardor de 2018.

"A Smithfield, estem avaluant constantment estratègies per aconseguir una major eficiència operativa i fer la nostra cadena de subministrament més sostenible", va dir Dennis Organ, vicepresident sènior de supply chain & direct store delivery (DSD) de Smithfield Foods. "Aquest projecte ens ajudarà a aconseguir tots dos objectius, alhora que millorarà el servei als nostres clients al sud-est dels Estats Units".

La planta de Smithfield a Tar Heel és la planta de processament de carn de porc més gran del món i produeix productes frescos porcins per a clients de tot el món. Actualment, la planta dóna feina a gairebé 5.000 persones i processa més de 30.000 porcs cada dia.

Dimarts, 22 d'agost de 2017/ Smithfield Foods.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags