Llegeix aquest article a:

Smithfield Foods inverteix 12 milions de dòlars en les seves instal·lacions a Cudahy

S'espera que la planta estigui en ple funcionament en desembre de 2015.

Dimarts 7 abril 2015 (fa 4 anys 1 mesos 20 dies)

smithfield.jpgEl passat 2 d'abril, Smithfield Foods, Inc. va començar a invertir 12 milions de dòlars en una nova planta de llescat de bacó en les seves instal·lacions de Cudahy, Wisconsin.

S'espera que la planta estigui en ple funcionament en desembre de 2015. La nova planta de 17.000 m2 comptarà amb quatre línies de llescat que incrementaran la producció de bacó de Smithfield Foods en aproximadament 10 milions de lbs. Es construirà a la mateixa zona destruïda per un incendi al juliol de 2009.

"Estem molt entusiasmats amb la nostra nova instal·lació perquè millorarà la nostra competitivitat i ajudarà a assegurar el futur del nostre negoci de bacó i dels llocs de treball associats a ella", va dir Daniel Kapella, president de Patrick Cudahy, Smithfield Foods Packaged Meats Division. Inicialment, la nova planta no requereix d'ocupació addicional.

"La nova planta de Smithfield Foods a Cudahy representa no només una important inversió en la nostra comunitat, sinó que també posa l'accent en el compromís de la companyia amb el nostre desenvolupament econòmic", va dir l'alcalde de Cudahy, John Hohenfeldt.

Aquest anunci destaca l'èmfasi de Smithfield en el creixement del seu negoci de carns envasades i segueix amb el recent realineament en l'organització de l'empresa que ha unificat totes les seves companyies operatives independents, marques i màrqueting, incloent Patrick Cudahy, sota un mateix paraigües corporatiu.

Dijous, 2 d'abril de 2015 - Smithfield

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags