Llegeix aquest article a:

Somaia Sendra Trufada, la novetat amb què Casa Sendra celebra el seu 170è aniversari

La marca de llonganisses celebra aquest any el seu 170 aniversari amb la Somaia Sendra Trufada, una creació de sabor únic que presenta aquest cap de setmana en la segona edició de la fira Trufforum de Vic.

Dilluns 28 gener 2019 (fa 4 mesos 22 dies)

L'emblemàtica marca Casa Sendra, del grup Splendid Foods, celebra aquest 2019 els seus 170 anys de vida. Amb motiu d'aquesta especial data ha decidit recuperar un antic producte típic de la zona de Vic, i enaltir-lo més, elaborant així la Somaia Sendra Trufada, en una edició especial de 1.849 peces, que es correspon amb l'any de la seva fundació.

Elaborada amb una mescla única de carns selectes procedents de totes les parts de l'animal, a la qual tan sols se li ha incorporat tòfona negra fresca de la classe Tuber Melanosporum, una mica de pebre blanc mòlt i el just polsim de sal. David García Gassull, gerent de Splendid Foods, comenta “Casa Sendra sempre és respectuosa amb els processos únics, per això hem rebutjat la temptació d'incorporar aromes o olis essencials de tòfona i hem optat per aquesta varietat de tòfona, que s'ha banyat a l'estiu, ha madurat en plena tardor i ha estat recol·lectada amb l'entrada de l'any per incorporar-la immediatament a una peça d'embotit llesta per a ser curada en fred”.

Per a aquesta nova creació, Casa Sendra ha renunciat al procés d'elaboració llarg i lent de la seva llonganissa, ja que privaria al producte de l'aroma natural de la tòfona. Això converteix a la Somaia Sendra Trufada en un producte ràpid que, per decisió de la marca de respectar els productes frescos de la temporada, només estarà disponible a l'hivern de cada any i que té una curació en fred de tres setmanes, temps prou curt per a permetre mantenir una aroma i un sabor únics durant unes poques setmanes. Casa Sendra elabora aquest producte en diferents moments de les setmanes entre gener i març, per disposar d'ell des de finals del mes de gener fins a mitjans del mes d'abril.

La presentació de la Somaia Sendra Trufada es farà aquest cap de setmana en del marc de la fira Trufforum, que té lloc a Vic (Barcelona) des d’avui divendres al diumenge 27 de gener.

Casa Sendra, com a principal patrocinador d'aquesta mostra, tindrà diversos moments de protagonisme tant en el sopar de gala com a les aules tècniques de tast i degustació.

La venda d'aquest nou producte estarà disponible des d'aquest mateix divendres en el propi certamen del Trufforum, així com en el showroom que la marca té a Vic. A partir del pròxim dilluns també es podrà adquirir a través del web de Casa Sendra i en determinats punts de venda, especialment seleccionats per a aquesta ocasió.

La presentació del producte, d'uns 250 gr de pes, estarà dins dels estàndards de la marca, a través d'una exclusiva caixa de fusta commemorativa del seu 170è aniversari.

Gener de 2019 – Casa Sendra

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags