Llegeix aquest article a:

Spanish Meat Association participa a la Fira CIMIE amb les grans empreses del sector carni espanyol

La plataforma empresarial Spanish Meat Worldwide aprofita la seva participació agrupada en aquesta mostra internacional de la indústria càrnia, per inaugurar oficialment la seva oficina tècnica i comercial a Pequín.

Dijous 29 setembre 2016 (fa 2 anys 9 mesos 23 dies)

Spanish-meat-logo.jpgLa plataforma empresarial Spanish Meat Worldwide estarà present del 27 fins al 29 de setembre, a la 14è edició de l'Exposició Internacional de la Indústria Càrnia (CIMIE), que se celebra al recinte China International Exhibition Centre de Pequín. Dimarts va tenir lloc l'acte inaugural, en el qual SMA va participar juntament amb altres organitzacions internacionals. Aquesta fira s'ha convertit en una cita clau per promoure el desenvolupament de les empreses càrnies en la indústria mundial de la carn.

Coneixedores de la importància d'aquesta cita mundial, 14 empreses espanyoles de carn i productes carnis, que estan actualment autoritzades per a aquest mercat, han volgut participar a l'estand de Spanish Meat Association (SMA), un espai preferencial de 120 m2 gràcies a la col·laboració amb l'Associació Càrnica de la Xina. Les empreses que formen part d'aquesta participació agrupada són: Grupo Vallcompanys, el Pozo, Faccsa-Prolongo, Cárnica Batallé, Campofrío, Grupo Jorge, Friselva, Famadesa, Càrniques Solà, Frifgoríficos Costa Brava, Embutidos Rodríguez, Mafriges, Beher-Fuentes el Navazo.

A més de la part expositiva, CIMIE acull seminaris tècnics, congressos paral·lels i concursos, en els quals participa SMA com a representant de les empreses espanyoles presents en aquest mercat. Acompanyada de la delegació d'empreses espanyoles participa a la "World Meat Industry Development Conference 2016", que agruparà una sèrie de jornades tècniques i pràctiques dirigides a la presentació dels diferents productes, tipus de talls, característiques de l'especejament, etc. per a les espècies porcina i bovina.

També, s'ha atorgat a SMA la realització exclusiva de l'activitat de tall i tast del pernil curat espanyol, ibèric, duroc i blanc, per a la promoció del producte tant a compradors com a autoritats xineses que assisteixin a la fira. Aquesta presentació es realitza en el marc estratègic d'obertura del pernil curat amb os en el mercat xinès, que actualment està en negociació entre les autoritats d'aquest país i el Ministeri d'Agricultura d'Espanya. En aquest esdeveniment hi col·laboren 5 empreses espanyoles (Reserva Batallé, Beher, Grupo Jorge, PatelJamcal i Incarlopsa) i 5 empreses xineses productores de pernil.

Paral·lelament, SMA i la Xina Meat Association (CMA) organitzen els "Match-making Business Talks", un esdeveniment de networking que permetrà a les empreses participants en el pavelló de SMA mantenir una sèrie de reunions amb els importadors més rellevants del país per a tot tipus de productes carnis i en el qual participen totes les empreses expositores.

SMA-CIMIE.jpg

Inauguració oficina de SMA a Pekín

També s'ha dut a terme l'acte d'inauguració de l'oficina de representació de SMA a Pequín, que té previst acollir activitats institucionals, comercials i tècniques i que servirà de punt de trobada entre SMA i les organitzacions competents, així com empreses xineses i espanyoles del sector carni durant les diferents accions que la plataforma Spanish Meat Worldwide durà a terme en aquests mercats durant els propers anys.

La inauguració va comptar amb la presència de representants de les autoritats xineses de CNCA, de l'Ambaixada espanyola, de la Conselleria d'Agricultura a Pequín, de les principals associacions i importadors carnis, a més de la delegació espanyola participant a la fira CIMIE.

Aquesta oficina permetrà, en un futur, cobrir els mercats del Sud-est Asiàtic, que són en l'actualitat la primera destinació de les exportacions de carn i productes carnis d'Espanya.

Dimarts, 27 de setembre de 2016/ Spanish Meat Association.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags