Llegeix aquest article a:

Sra. María Sánchez, nova directora general de Fedecarne

La Federación Madrileña de Detallistas de la Carne renova la seva Direcció General, posant al davant d'una de les cares més conegudes de Fedecarne, que després de més de quinze anys treballant en l'Organització disposa d'una visió profunda i global de les necessitats del sector.

Dimecres 28 setembre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 24 dies)

fedecarne.jpgSra. María Sánchez Ruiz ha estat nomenada directora general de la Federación Madrileña de Detallistas de la Carne, convertint-se així en la primera dona en assumir aquest càrrec en l'Organització, des de la seva constitució el 1931.

La seva dilatada experiència a Fedecarne, de més de 15 anys, li confereixen un profund coneixement de la Federació i del seu equip, la qual cosa contribuirà a mantenir sense cap dubte el posicionament de l'Associació en la societat com un referent.

Sra. María Sánchez és Llicenciada en Farmàcia, Màster en Gestió d'Empreses Agroalimentàries i DEA en Nutrició. La seva extensa formació, els anys d'activitat a Fedecarne, exercint el càrrec d'Adjunta a Gerència, i la seva funció a Cedecarne com a Intelocutora davant la CIBC (Confederació Internacional de Carnissers i Xarcuters), li atribueixen una trajectòria irreprotxable que l'ha convertit en la persona idònia per posar-se al capdavant de la Federació, la casa dels carnissers-xarcuters de Madrid.

El seu nomenament es va fer públic durant la commemoració del 85 Aniversari de Fedecarne, el passat 21 de juny, tot i que no ha estat fins al mes de setembre quan la nova directora ha pres possessió del càrrec.

DG-Fedecarne.jpgS'enfronta a aquesta nova etapa amb gran il·lusió i moltíssim respecte, reconeixent que per a ella aquest reconeixement suposa una enorme oportunitat i un gran repte a tots els nivells. Una nova responsabilitat que reconeix que li ha arribat en un bon moment personal i professional, i amb la qual espera estar a l'altura del que l'Associació es mereix. Recordem que el seu nomenament ha coincidit amb la renovació de la Junta Directiva de Fedecarne.

Comença així per a Fedecarne una nova etapa plena de reptes, metes i projectes il·lusionants, en la qual tot l'equip seguirà treballant per consolidar la posició de la Federació com una de les organitzacions sectorials més representatives d'Espanya.

Dimarts, 27 de setembre de 2016/ Fedecarne.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags