Llegeix aquest article a:

SUBWAY eleva el seu compromís de servir proteïna animal lliure d'antibiòtics en els seus restaurants d'Estats Units

La cadena de restaurants SUBWAY ha anunciat que ha endurit la seva política actual de productes lliures d'antibiòtics.

Divendres 23 octubre 2015 (fa 3 anys 6 mesos 29 dies)

SubwayLa cadena de restaurants SUBWAY ha anunciat que ha endurit la seva política actual de productes lliures d'antibiòtics. Recentment, la marca va comunicar el seu compromís de servir carn de pollastre criat sense antibiòtics. Ara la marca confirma que ha començat un procés de transició per servir proteïna procedent d'animals que mai han rebut antibiòtics en els més de 27.000 restaurants d'Estats Units a principis del 2016.

Aquest és l'últim pas de SUBWAY per millorar el seu menú, oferint ingredients d'alta qualitat i assequibles. Al juny de 2015, la marca va anunciar que eliminaria tots els colorants, saboritzants i conservants artificials de les seus sandvitxos, amanides, sopes i galetes en restaurants d'Amèrica del Nord a finals de 2017.

A partir de març de 2016, els clients nord-americans de SUBWAY podran gaudir de menjars fets amb pollastre criat sense antibiòtics. En relació al gall dindi criat sense antibiòtics, la transició començarà el 2016 i s'espera que acabi en 2-3 anys. Després d'això, començarà la transició amb porcs i vedells criats sense antibiòtics i s'estima que aquest procés duri uns sis anys, completant-se el 2025.

Dimarts, 20 d'octubre de 2015/ Subway.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags