Llegeix aquest article a:

Taiwan acull el ‘I Congreso de Carne de Cerdo de Capa Blanca de España’

Espanya és el primer exportador mundial a Taiwan, amb una facturació superior als 38 milions d'euros i 19.957 tones.

Dimarts 27 juny 2017 (fa 1 anys 9 mesos 23 dies)

INTERPORCLa Interprofesional del Porcino de Capa Blanca (INTERPORC) i l'associació càrnia Taiwan Frozen Meat Packers Association han organitzat el ‘I Congreso de Carne de Cerdo de Capa Blanca de España’ a la ciutat de Taipei (Taiwan), que es va celebrar la passada setmana amb l'objecte d'informar a les empreses espanyoles de carn de porc i productes carnis de porcí de capa blanca sobre la situació, peculiaritats i tendències del mercat de porcí de Taiwan.

La trobada, a la qual van assistir una desena d'empreses espanyoles, va servir també per analitzar els requisits d'homologació de la carn i productes carnis de porcí necessaris per exportar al país asiàtic.

Així mateix es va abordar la demanda del mercat taiwanès i els tipus de talls requerits per la població. Cada vegada, en major mesura, certes varietats/presentacions de carns de porcí (i fins i tot de despulles de porcí) es veuran sotmeses a una creixent demanda interior que no podrà ser proveïda amb una producció local cada vegada menor.

La data d'aquest esdeveniment, que forma part de l'ambiciós programa d'internacionalització que la Interprofessional està duent a terme al continent asiàtic per tal de fomentar les exportacions càrnies porcines espanyoles i millorar el comerç d'aquests productes, s'ha fet coincidir amb la fira Food Taipei, una de les fires agroalimentàries més importants de Taiwan.

Espanya, primer exportador de porcí a Taiwan

Espanya s'ha convertit en el primer proveïdor de porcí de Taiwan, per davant de Canadà i molt per sobre d'altres exportadors clàssics com els Estats Units, Dinamarca o els Països Baixos, aconseguint una facturació superior als 38 milions d'euros al 2016 i un volum proper a les 20.000 tones (19.957 t).

La carn fresca, refrigerada o congelada i les despulles són els principals productes exportats per Espanya a Taiwan, representat el 93% del total de les exportacions.

Taiwan compta amb un dels més elevats consums per càpita de porcí del món, d'aquí la importància estratègica d'aquest mercat en què Interporc ve desenvolupant nombroses accions de promoció amb l'objecte de consolidar i millorar la posició de les empreses espanyoles.

Dilluns, 26 de juny de 2017/ Interporc.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags