Llegeix aquest article a:

Tican i Danish Crown aproven la seva fusió

Una aclaparadora majoria de propietaris de Tican i Danish Crown va aprovar dijous passat la fusió de les dues societats cooperatives.

Dilluns 30 març 2015 (fa 4 anys 3 mesos 15 dies)

danish_crown.gifUna aclaparadora majoria de propietaris de Tican i Danish Crown va aprovar dijous passat la fusió de les dues societats cooperatives.

Tant a Hanstholm, on Tican va celebrar la seva assemblea general, com a Horsens, on la Junta de Representants de Danish Crown es va reunir, la fusió va ser aprovada amb un suport molt ampli.

"El debat va ser tranquil i constructiu. La principal preocupació dels nostres membres és, per descomptat, com arribaran als propers dos anys, quan una part del seu sou extra es destini a igualar la diferència entre els actuals nivells d'ingressos i les accions. No obstant, això no canvia el fet de que hi hagués un ampli suport a la fusió", va dir Jens Jørgen Henrikesen, Director de Tican.

La fusió de les dues cooperatives es va decidir després que Tican estigués buscant un soci econòmic durant algun temps.

En la votació, el 91% dels propietaris de Tican va dir que sí a la fusió mentre que a la Junta de Representants de Danish Crown el resultat va ser del 100% a favor.

"Estic encantat del gran suport entre els propietaris de les dues empreses. Això demostra que aquesta fusió és la millor solució, i la clara votació dels propietaris a favor dóna una excel·lent base per continuar treballant en la fusió de les dues empreses", va dir Erik Bredholt, Director de Danish Crown.

Tant Tican com Danish Crown són empreses internacionals que generen la major part dels seus ingressos fora de Dinamarca, i una part significativa fora de la UE. Tot i que es tracta d'una fusió important en el context danès, l'empresa fusionada seguirà sent un actor relativament petit en el mercat europeu.

La fusió ha de ser aprovada ara per l'autoritat competent pertinent.

Dijous, 26 de març de 2015 - Danish Crown

Notícies d'empresa

Danish Crown inverteix en el desossat de carn de truja25-març-2015 fa 4 anys 3 mesos 20 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags