Training school sobre tecnologies per determinar la qualitat de la carn i els productes carnis a Monells

Els dies 8, 9 i 10 de setembre, l’IRTA va organitzar una training school sobre "Non-destructive on-line technologies to determine quality of meat and meat products: functioning principle and chemometrics" que es va dur a terme a Monells i a la Universitat de Girona.

Divendres 19 setembre 2014 (fa 4 anys 9 mesos 27 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

IRTAEls dies 8, 9 i 10 de setembre, l’IRTA va organitzar una training school sobre "Non-destructive on-line technologies to determine quality of meat and meat products: functioning principle and chemometrics" que es va dur a terme a Monells i a la Universitat de Girona. Hi van assistir un total de 34 persones de tota Europa i, professors especialitzats de l'IRTA i de varis països Europeus, van parlar sobre disseny d'experiments, radiofreqüències i microones, Raman, NIRS, anàlisi hiperespectral, així com el pre-tractament i l'anàlisi de les dades mitjançant tècniques estadístiques avançades.

Aquesta Training School forma part de la Cost-Action FAIM (Optimising and standardising non-destructive imaging and spectroscopic methods to improve the determination of body composition and meat quality in farm animals) en la que hi participen investigadors dels programes de Tecnologia Alimentària i de Qualitat de Producte.

IRTA

Dimecres, 17 de setembre de 2014/ IRTA.

Notícies d'empresa

Enrique Tomas obre la seva primera botiga a Londres22-set-2014 fa 4 anys 9 mesos 24 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags