Llegeix aquest article a:

Tres projectes de Lavola seleccionats com a Projectes Clima

L’objectiu final dels Projectes Clima, impulsats pel FES-CO2 del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, és la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

lavola.jpg

Els 3 projectes coordinats per Lavola en el marc de la convocatòria 2015 dels Projectes Clima han estat seleccionats i, per tant, rebran ajuts econòmics per a la seva execució.

L’acte de presentació va tenir lloc el passat dimarts dia 9 de febrer a Madrid i va ser presidit per la Ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina. Per part de Lavola hi va assistir el Responsable de l’Àrea de Madrid, Pere Baucells.

L’objectiu final dels Projectes Clima, impulsats pel FES-CO2 del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente (MAGRAMA), és la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle. En aquest sentit, els projectes coordinats per Lavola impliquen la instal·lació de calderes de biomassa, district heatings o la substitució de gasos refrigerants per d’altres de menor impacte ambiental.

La participació en aquests tipus de projectes permet tant a Lavola com als titulars de les diferents instal·lacions presentades a contribuir activament en la lluita contra el canvi climàtic, tendint cap una economia baixa en carboni.

Lavola ha gestionat tota la documentació vinculada a les instal·lacions de diferents titulars, entre els que es troben Bodegues Codorniu, Caves Vilarnau, La Fageda i Noel. Lavola ofereix serveis relacionats amb la sostenibilitat i compta amb una dilatada experiència en l’elaboració d’inventaris d’emissions i estratègies de reducció, mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Febrer de 2016/ Lavola.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags