Tripas Bartolomé produeix tripes naturals per a més de 5 milions de quilos d'embotits

La tripa natural és l'embolcall tradicionalment emprat i recomanat per a l'elaboració de derivats carnis.

Dimecres 3 juny 2015 (fa 3 anys 11 mesos 19 dies)

Tripas BartoloméTripas Bartolomé, empresa referent en la producció i venda de tripes naturals per a l'elaboració d'embotits, va aconseguir l'any passat una producció que va servir per a l'elaboració de més de 5 milions de quilos d'embotits i salsitxes. Unes xifres que demostren la consolidació d'aquesta manera saludable, ecològica i de qualitat d'embotir carn per a salsitxes i embotits. Per ser més gràfics, amb aquests 5 milions de quilos de derivats carnis es podria, per exemple, omplir més de 3.400 furgonetes.

"L'any passat vam aconseguir mantenir el nostre volum de vendes en el camí del creixement, tot això com a resultat de l'esforç que realitzem des de fa ja tres generacions. Ens hem convertit en una empresa referent en el sector de les tripes naturals per a l'elaboració de derivats carnis. Volem seguir lluitant per oferir no només un producte de qualitat, sinó també un servei acord a les exigències dels nostres clients. Creiem en els beneficis de la tripa natural i som conscients de la necessitat de transmetre aquestes propietats al consumidor, de manera que seguirem invertint part dels nostres recursos en donar a conèixer la tripa natural i els seus atributs per tal d'aconseguir que en el moment de la compra, el consumidor busqui sempre embotits i salsitxes amb tripa natural" explica María Bartolomé de Tripas Bartolomé.

Tripas Bartolomé ofereix tot un ampli catàleg de tripes naturals de diferents procedències animal, siguin de porc, ovella o vedella, amb diverses longituds i calibres que s'adapten a les necessitats de qualsevol productor d'embotits i salsitxes. A més, la dilatada experiència d'aquesta empresa els permet oferir un assessorament personalitzat per a l'elecció del tipus de tripa natural que necessita cada client, en funció del producte que desitgi fabricar i del concret procés d'elaboració que s'hagi d'emprar, aspecte que resulta especialment important, per exemple, en els processos de cocció, per als quals resulta imprescindible una tripa d'alta resistència.

Tripas Bartolomé

Dimarts, 2 de juny de 2015/ Tripas Bartolomé.

Notícies d'empresa

OECE-CONFECARNE firmen un acord amb CIQA11-juny-2015 fa 3 anys 11 mesos 11 dies
Hormel Foods adquireix Applegate02-juny-2015 fa 3 anys 11 mesos 20 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags