Llegeix aquest article a:

Trobada del sector carni català en l'assemblea general de FECIC

L'acte d'obertura de l'Assemblea General ha estat a càrrec del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha volgut donar suport així al sector carni, el quart sector industrial de l'economia catalana.

fecic.gif

Prop de seixanta empreses càrnies catalanes han assistit a l’Assemblea General anual de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC), que aquest any ha tingut com a convidat d’honor al conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, qui ha ressaltat en el seu discurs la importància de la competitivitat de les empreses i la creació d’ocupació en la recuperació que s’està començant a notar en l’economia catalana i ha destacat la formació professional com un dels grans reptes del país. El conseller ha comentat que s’ha d’apostar per la qualitat, per la innovació i per obrir nous mercats per construir un sector industrial amb pes, on la indústria càrnia hi juga un paper molt important.

Com els últims anys, aprofitant la trobada amb l’empresariat, s’ha organitzat una sessió de treball amb representants de l’Administració, on els assistents han pogut debatre i parlar sobre temes com la industrialització sectorial, la importància de la formació professional en aquest sector i la internacionalització d’aquest, com a punts bàsics per garantir el desenvolupament industrial del sector carni català.

La visió professional l’han donat la directora del Servei d'Ocupació de Cataluña (SOC), Olga Campmany, i el director de la Unitat d’Internacionalització i Inversions d’ACCIÓ, Joan Josep Berbel. Tots dos han parlat sobre la importància de la formació dual i les polítiques d’ocupació, així com la internacionalització, com a motors de la millora de l’economia. El representant d’ACCIÓ ha volgut agrair la professionalitat que ha demostrat FECIC en tot moment i ha manifestat la predisposició del seu organisme per col·laborar en les accions previstes en el seu nou Pla Sectorial 2015-20, que està acabant d’ultimar FECIC.

A més d’aquest debat, l’Assemblea General ha servit per a que FECIC presenti la seva memòria d’activitats de l’any 2013, el seu pla d’actuació previst per aquest any 2014 i quines són les seves propostes sectorials, que passen, sobretot, per recolzar la internacionalització de les empreses. La trobada ha finalitzat amb l’aprovació del pressupost per al 2014.

IMG_0640.jpg

15 de maig de 2014 - FECIC

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags