Llegeix aquest article a:

Un nou enfocament sobre l'eficiència energètica. Tecnologia de buit amb estalvi energètic

Busch ha presentat aquestes tecnologies per a totes les àrees del sector de l'envasat a l'estand D40 del pavelló 4 d'Interpack 2017.

Busch 1El missatge a Interpack 2017 de Busch Bombes i Sistemes de buit és "Un nou enfocament sobre l'eficiència energètica. Tecnologia de buit amb estalvi energètic". La tecnologia de buit juga un paper molt important en multitud de processos d'envasat i en la producció de materials per aquesta mateixa finalitat. Busch ha presentat en aquest esdeveniment una gamma de solucions per aconseguir una generació de buit assequible i segura. Busch introduirà dos innovadors desenvolupaments que es centren en l'eficiència energètica, així com en la seguretat operativa i de processos a través de les seves noves bombes de buit de les sèries R 5 i Mink.

Gràcies a l'última generació de bombes de buit R 5, l'empresa ha aconseguit optimitzar encara més l'eficiència energètica de la seva ja provada tecnologia de buit de paletes rotatives, i ara, les noves bombes de buit utilitzen un 20% menys d'energia que altres models similars. La sèrie R 5 RD s'està convertint en un referent, sobretot, en les aplicacions del sector de l'envasat al buit. Aquestes bombes de buit, no només permeten estalviar energia, sinó que redueixen els cicles d'envasat i durada, sobretot gràcies a la seva considerable optimització tècnica.

Les emissions de calor es redueixen i l'aire refrigerat es desvia d'una manera dirigida. L'escalfament de l'aire ambient es redueix al mínim, el que suposa un factor d'estalvi energètic important, especialment per a l'envasament de menjar en espais refrigerats. Això passa perquè a mesura que la quantitat de calor que irradia una bomba de buit augmenta, també ho fa la potència de refrigeració de l'aire condicionat necessari a la zona de treball.

El filtre d'aire d'escapament també s'ha optimitzat gràcies a una nova tecnologia de filtrat; ara només es necessita un filtre per eliminar els residus d'oli de l'aire d'escapament abans que surti de la bomba de buit. Un altre aspecte que simplifica en gran mesura el treball i redueix les despeses és la possibilitat d'accedir a totes les peces que necessiten manteniment a través d'un lateral.

La bomba de buit també és idònia per envasar productes frescos gràcies a la seva vàlvula de llast de gas integrada, ja que permet extreure el vapor d'aigua fàcilment.

D'altra banda, les noves bombes de buit de rotors d'ungla Mink MV es basen en una filosofia d'estalvi energètic completament diferent. Aquesta bomba de buit de compressió seca extremadament compacta està disponible en tres mides diferents amb velocitats de bombament de 40, 60 i 80 metres cúbics per hora i, al seu torn, estan equipades de fàbrica amb un Smart drive de control de velocitat. La bomba de buit es pot utilitzar durant l'envasament per a tasques de gestió automàtica, per exemple, aquelles en les que cal un nivell de buit o una velocitat de bombament constant, encara que les condicions de processament canviïn. La unitat intel·ligent permet que la Mink MV funcioni segons les necessitats del moment. Com a resultat, l'energia s'estalvia de forma intel·ligent en aplicacions que no requereixen un rendiment de buit constant. El principi de compressió sense contacte en què es basen, converteixen les bombes de buit de rotors d'ungla Mink en unes màquines extremadament eficients en termes energètics. Les bombes de buit tampoc tenen desgast, de manera que pràcticament no requereixen cap tipus de manteniment.

Busch ha presentat aquestes i altres tecnologies de buit d'eficiència energètica per a totes les àrees del sector de l'envasat a l'estand D40 del pavelló 4.

La nova bomba de buit de rotors d'ungla Mink MV 0080 C està disponible en tres mides; el seus Smart drives i regulació de freqüència els permet adaptar-se amb precisió a diferents condicions de processament.
La nova bomba de buit de rotors d'ungla Mink MV 0080 C està disponible en tres mides; el seus Smart drives i regulació de freqüència els permet adaptar-se amb precisió a diferents condicions de processament.

Divendres, 19 de maig de 2017/ Busch Ibérica

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags