Llegeix aquest article a:

Una delegació internacional de periodistes visita Splendid Foods

Els periodistes del sector agroalimentari visiten la fàbrica d’Splendid Foods i el Show Room de Casa Sendra, acompanyats pel gerent David Garcia-Gassull.

Splendid Foods

Amb motiu de la presentació a la premsa internacional de la propera convocatòria d'Alimentària 2108, una delegació de periodistes agroalimentaris d'Itàlia, Regne Unit, Estats Units, Xina i Portugal ha visitat la planta d’Splendid Foods, per conèixer de prop l'empresa, les seves instal·lacions i el procés d'elaboració dels diferents productes de les marques que engloben el grup: Ca Duran, Exentis, Casa Sendra, Bofill Ecològica i Granges Ecològiques.

El gerent de l'empresa, David Gacia-Gassull, ha presentat als periodistes les dades del grup, així com una anàlisi de la situació del mercat en base a les dades de Nielsen i de Kantar Worldpanel. Actualment, les instal·lacions d’Splendid Foods ocupen 9.500 m2 i compten amb 23 assecadors i una infraestructura d'equipament d'última tecnologia, gràcies a la inversió de 9M€ que s'ha fet els últims 3 anys. En el futur, preveuen ampliar l'espai fins els 22.000 m2 i disposar de 48 assecadors d'alta capacitat. Garcia-Gassull comenta “amb les inversions que culminem aquest any i els nous projectes de 2018, Splendid Foods està més a prop de la Indústria 4.0. Com a mostra d'aquesta clara aposta, en aquests moments ens estem auditant en el nostre grau d'implantació i, si tot culmina adequadament, el proper any tenim previst engegar una anàlisi de Big Data per als processos industrials, que permetin fer front als nous reptes d'eficiència”.

Splendid Foods compta actualment amb 58 treballadors. El 2017 registraran una producció de 2,5 M de Kg de fuet i llonganissa, amb un volum de negoci de 19M€ i una C.A.G.R. (taxa anual composta de creixement) del 18%, des de 2010 fins a l'actualitat.

Un dels reptes que es marca l'empresa ara és augmentar l'exportació, que actualment representa tan sols el 5% del total i que pretén ampliar fins a situar-la al voltant del 25% a 30% els propers tres anys, passant de 10 països a 30, gràcies a les autoritzacions aconseguides aquest any.

Una vegada presentades aquestes dades i finalitzada la visita a la planta, la delegació de periodistes es va desplaçar a Vic per visitar el Show Room de Casa Sendra i per dinar al restaurant de la xef Magda Subirana, situat al casc antic de la capital d'Osona.

Novembre de 2017/ Splendid Foods.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags