Llegeix aquest article a:

Vion concentra la seva activitat a Emstek tancant l'escorxador de Zeven

La junta directiva de Vion Zeven AG ha anunciat als empleats, clients i proveïdors que tancarà l'escorxador de Zeven.

Dimarts 14 març 2017 (fa 1 anys 4 mesos 8 dies)

Vion Food GroupLa junta directiva de Vion Zeven AG ha anunciat als empleats, clients i proveïdors que tancarà l'escorxador de Zeven. Per a les seves futures activitats a Baixa Saxònia, Vion Food North GmbH ha pres la decisió de centrar-se i invertir en la instal·lació d'Emstek perquè aquest lloc és el més adequat per proporcionar l'accés necessari als mercats globals.

El mercat de la carn de porc ha canviat en els últims anys. Si bé en el passat eren principalment regionals (i nacionals), ara cal captar també les oportunitats del mercat mundial. Vion Zeven AG és deficitari i no té possibilitat d'operar amb rendibilitat en el futur.

Vion lamenta aquest pas inevitable però vol mantenir i reforçar la seva presència a la zona de producció estratègica de Baixa Saxònia a través de la seva instal·lació a Emstek. Aquest lloc proporciona un pont ideal als mercats regionals i globals gràcies a la seva dimensió (té autorització per sacrificar 70.000 animals per setmana) i les seves llicències d'exportació als mercats més importants d'Europa i a nivell mundial. Vion invertirà més per expandir la capacitat d'Emstek a 80.000 animals per setmana.

Durant una assemblea general extraordinària d'accionistes de Vion Zeven AG que se celebrarà el 19 d'abril es discutirà el cessament del sacrifici i la producció a Zeven.

La setmana passada la junta executiva de Vion Zeven AG va donar informació sobre el tancament de l'escorxador i va anunciar que les reunions amb el comitè d'empresa tindran lloc immediatament per alinear interessos i acordar un pla social. 122 persones es veuran afectades pel tancament i a diversos empleats se'ls oferirà un treball dins de l'empresa però en una altra localització.

Pròximament, es proveirà als clients de Vion Zeven AG a través d'altres instal·lacions de Vion a Emstek i Perleberg. També s'encoratjarà a les associacions de productors, ramaders i agricultors a subministrar els seus animals a Emstek i Perleberg.

9 de març de 2017 - Vion Food Group.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags