Llegeix aquest article a:

Xina: destí prioritari per a Interporc

Interporc ha triat com a principal escenari una de les fires d'alimentació més importants de Xangai: Food & Hotel Xina 2014

Dimecres 12 novembre 2014 (fa 4 anys 7 mesos 7 dies)

interporc.gifEl gran país asiàtic s'ha convertit, per uns dies, en la destinació principal de la Interprofesional del Cerdo de Capa Blanca amb l'objectiu de reforçar-hi el seu posicionament i donar a conèixer l'estricta qualitat de les produccions, la seguretat alimentària, els valors nutricionals i garantir proveïments en el mercat xinès, entre d'altres.

Per aquest motiu, Interporc ha triat com a principal escenari una de les fires d'alimentació més importants de Xangai: Food & Hotel Xina 2014, en la qual la Interprofesional participa amb un dels estand més concorreguts i valorats.

Durant la fira, s'han presentat els productes de porc blanc espanyol i s'ha pogut apreciar l'interès que desperten en el consumidor xinès; així mateix, s'ha treballat en la consulta contínua de necessitats i oportunitats de negoci que el gran país asiàtic presenta per als productors espanyols, per millorar el volum d'exportació dels nostres productes.

Durant la fira, les demostracions de tall, degustacions de producte, els tallers d'emplatat o l'aprofitament d'embotits curats, pernils i productes cuits a càrrec dels talladors professionals de Interporc, han resultat un dels principals atractius per als visitants.

A la tasca de promoció se sumen les suculentes tapes que el cuiner d'Aranjuez, Fernando del Cerro, guardonat amb 1 estrella Michelin, ha realitzat en directe a base de productes derivats del porc de capa blanca espanyol, que els visitants han tingut ocasió de degustar i valorar.

Les accions a la Xina s'han complementat amb la celebració de diferents Showrooms a l'Institut Cervantes de Pequín i Xangai, respectivament, on s'ha tingut l'oportunitat de fer un acte de presentació de Interporc, en un ambient on el porc de capa blanca espanyol ha estat el màxim protagonista.

7 de novembre de 2014 - Interporc

Notícies d'empresa

Nou bioplàstic de fonts 100% renovables17-nov-2014 fa 4 anys 7 mesos 2 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags