Política de Privadesa

L'ús d'aquest lloc web www.carndeporc.cat es regeix per les normes establertes en la present Política de protecció de dades.

 

1.- Protecció de les dades personals

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, t'informem que 333 Corporate 1998, S.L. és el titular de www.carndeporc.cat, amb NIF: B62394358 i domicili a Carretera de Rubí, núm 88, 2n, A, 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Tom 33028, Full B 220291, Inscripció 5ª.

En el present document et proporcionem informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa en relació a la teva pertinença a la comunitat 333. Si tens alguna pregunta o preocupació sobre privadesa, si us plau posat en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals: per correu electrònic a info@carndeporc.cat o al telèfon 34 93 590 81 28, o directament al departament de privadesa de dades personals, en Carretera de Rubí, núm 88, 2n, A, 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

L'ús del nostre portal és gratuït, així com la subscripció a la majoria dels nostres serveis i seccions. No obstant això, per a l'ús i subscripció d'alguns dels nostres serveis, cal registrar-se com USUARI. Anomenem Dades d'Identificació Personal a aquell subconjunt específic de la teva informació personal que ens permet identificar-te inequívocament. Aquestes Dades d'Identificació Personal són una part petita de la teva informació personal i t'apareixeran com a dades obligatòries (*) durant el teu registre.

L'usuari podrà decidir si mostra el seu nom a la resta d'usuaris. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, verídiques i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari podrà navegar pels diferents portals web de 333 Corporate 1998, S.L., mantenint sempre el mateix identificador d'usuari.

 

Informació enviada per l'usuari:

Pots enviar, carregar o transmetre contingut o material, incloent, entre d'altres, fotografies, vídeos, i/o qualsevol altre contingut o material similar o relacionat en la secció fòrum, concursos, xarxa social o classificats.

CC BY

Les fotos pujades pels usuaris es publicaran sota llicència de reconeixement de Creative Commons, Reconeixement (by): Es permet qualsevol explotació de l'obra, incloent una finalitat comercial, així com la creació d'obres derivades, la distribució de les quals també està permesa sense cap restricció.

En cas que l'usuari enviï contingut propi, aquest podrà ser compartit amb tercers, inclosos, entre d'altres, els nostres clients o altres proveïdors de serveis. El contingut de l'usuari només haurà d'incloure arxius d'àudio, vídeo, imatges o la imatge de la seva persona, i no ha de contenir contingut o material amb drets d'autor o de marca registrada de tercers. El Contingut de l'usuari no haurà d'incloure arxius d'àudio, vídeo, imatges o la imatge d'algú que no sigui ell mateix, i no ha de contenir cap informació d'identificació personal sobre una altra persona que no sigui ell mateix. La informació que ens lliura explícitament és sempre voluntària.

Addicionalment, si ho desitja pot instal·lar-se les nostres APPs. L'ús de les aplicacions requereix ser usuari registrat de 3tres3.com. En aquest cas rebrà informació prèvia sobre el tipus de dades que l'aplicació pot recollir i demanarem el seu consentiment explícit abans de permetre  la instal·lació i de recopilar cap informació.

L'usuari dels serveis oferts a través de www.carndeporc.cat està proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal (d'ara endavant les Dades Personals). La informació personal que ens faciliti a través dels diferents formularis, en els correus electrònics o qualsevol altre mitjà que es presenten en aquest lloc web, passarà a ser introduïda en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de 333 Corporate 1998, S.L., i es mantindrà confidencial i protegida, en compliment de l'art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. L'usuari ha de facilitar a www.carndeporc.cat les Dades Personals que se li puguin requerir amb ocasió de realització d'alta com a usuari. Per tot això, l'USUARI accepta de forma expressa i plenament i sense reserves que 333 Corporate 1998, S.L. tracti les seves dades personals de forma automatitzada i les incorpori a un fitxer "USUARIS" amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els seus serveis, fitxer del que és responsable 333 Corporate 1998, S.L. L'informem que les dades personals obtingudes, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incorporades en un fitxer del qual és responsable 333 Corporate 1998, S.L. amb la finalitat d'atendre les seves consultes i poder donar-li accés als serveis així com enviar-li informació que pogués ser del seu interès.

Per utilitzar certs serveis de www.carndeporc.cat haurà d'accedir amb el correu electrònic que vostè disposi com a usuari i amb la seva contrasenya, també disposada per l'usuari. Aquesta contrasenya es mantindrà xifrada en els servidors de 333 Corporate 1998, S.L. En cas d'oblit de la mateixa haurà de contactar amb 333 Corporate 1998, S.L. per reiniciar el registre com a usuari. L'usuari haurà d'omplir els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a www.carndeporc.cat, o a tercers com a conseqüència de la manca de compliment de tals aspectes.

 

Informació recollida en enquestes:

La nostra política de privadesa es fonamenta en protegir la confidencialitat de la seva informació, diferenciant de la resta de dades que no l'identifiquen. És a dir, apliquem una regla bàsica en Protecció de Dades denominada legalment "dissociació de la informació": el que ens interessa a nosaltres i als nostres clients són les seves opinions per agregar anònimament a la de molts altres col·laboradors i realitzar així estadístiques generals sobre consum o opinió. No és del nostre interès ni dels nostres clients vincular la seva opinió amb la seva identitat personal, per això mai revelem les seves Dades d'Identificació Personal sense el seu consentiment. La finalitat principal de guardar les seves Dades d'Identificació Personal és poder mantenir el contacte personal amb l'usuari (per enviar-li noves invitacions, per poder enviar-li els regals o per personalitzar el seu accés a la nostra pàgina web).

L'enviament de dades personals implica l'acceptació expressa per part de l'usuari de la nostra política de privadesa, i dels Termes i Condicions d'Ús, així com de les condicions generals de compra si adquireix algun dels nostres productes per mitjà de la nostra botiga online.

En el cas de compra d'algun producte de la nostra Botiga Online, aquesta comunicació es realitza de forma automatitzada, i en cap moment el personal de www.carndeporc.cat té accés a les dades de la targeta de crèdit, que es transmeten per la xarxa xifrats i de forma totalment segura. Així mateix, l'entitat intermediària o bancària no reté, cedeix, emmagatzema ni utilitza la informació personal amb altres fins. A les empreses de transports encarregades de realitzar el lliurament dels productes, se'ls facilitarà exclusivament les dades de contacte a efectes de coordinar les entregues.

Tens sempre dret a exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les dades personals que ens hagis proporcionat, tal com estableix la Llei Orgànica 15/1999. Pots fer-ho a la següent adreça: info@carndeporc.cat, per telèfon 34 93 590 81 28, o bé, per escrit al nostre domicili social situat en Carretera de Rubí, núm 88, 2n, A, 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

 

2.- Seguretat

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, t'informem que www.carndeporc.cat ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix ​​el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Així mateix t'informem, que www.carndeporc.cat utilitza en tots els seus processos, sistemes de servidors segurs mitjançant la tecnologia SSL de xifrat de dades, el que significa que la informació es codifica utilitzant un codi il·legible i es descodifica posteriorment, en el moment en que accedeix a la mateixa un Usuari autoritzat, a més de disposar sistemes de protecció seguretat contra intrusos (Tallafocs).

Els pagaments amb targeta de crèdit a www.carndeporc.cat s'efectuen a través d'una passarel·la virtual de pagament. Quan l'Usuari opera amb la seva targeta a través de www.carndeporc.cat entra al sistema de servidor segur (SSL) que el trasllada, sense intermediacions, a l'entitat bancària. Aquesta fórmula garanteix plenament la seguretat de les dades que viatgen es transmeten per la xarxa.

Apliquem mesures tècniques, organitzatives i físiques apropiades per protegir la seva informació d'identificació personal d'acord amb la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Els membres de la nostra companyia reben formació en matèria de privadesa i signen declaracions de compromís sobre el seu respecte a aquestes mesures.

Guardarem les teves dades durant el temps en què estiguis donat d'alta a la comunitat. Una vegada siguis donat de baixa (ja sigui per sol·licitud expressa o per decisió nostra) conservarem les teves dades personals degudament bloquejades durant el temps que legalment sigui necessari.

 

3.- Deure de Secret i Confidencialitat

www.carndeporc.cat es compromet a complir amb el deure de secret i de confidencialitat respecte a les dades personals contingudes en els fitxers amb dades personals sota la seva responsabilitat, d'acord amb la legislació que, en cada moment, sigui aplicable, encara que revelarà a les autoritats públiques competents les Dades Personals i qualsevol altra informació que estigui en el seu poder o sigui accessible a través dels seus sistemes i sigui requerida de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables al cas.

El document electrònic en què es formalitza la compra s'arxiva electrònicament durant el termini legalment establert. Els clients podran accedir a les dades exercitant els seus drets d'accés corresponents en la forma descrita anteriorment.

 

4.- Informació sobre Cookies

Les cookies són petits arxius que s'instal·len a l'ordinador de l'usuari i que permeten al responsable d'un servei millorar la forma d'interactuar entre els seus visitants i el seu lloc web. En alguns casos, la instal·lació d'aquestes cookies requereix de consentiment.

www.carndeporc.cat informa que el lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal del qual es troba a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google").

Google Analytics utilitza "cookies" per ajudar al website a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units. Més informació a la pàgina de cookies de Google.

Quan visitis www.carndeporc.cat, algunes galetes no les instal·larem nosaltres, sinó que les instal·laran tercers. Per exemple, si fas clic en un anunci d'un tercer que apareix al lloc web (és a dir, que anuncia un producte que no venem nosaltres), aquest tercer pot instal·lar les cookies al teu dispositiu. Tenim una relació comercial amb aquests tercers però no instal·lem les cookies en el teu dispositiu. Per tant suggerim que vagi als llocs web d'aquests tercers per obtenir més informació sobre les cookies que instal·len i com pots gestionar-les.

Pos rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, has de saber que si ho fas pot ser que no puguis utilitzar la plena funcionalitat d'aquest website. En utilitzar aquest website consenteixes el tractament d'informació sobre tu per Google en la forma i per als fins dalt indicats.

 

5.- Modificacions

www.carndeporc.cat es reserva el dret de modificar la Política de Privadesa, per adaptar-la a futures novetats legislatives o jurisprudencials que resultin d'aplicació, informant prèviament als usuaris dels canvis que en ella es produeixin. Amb aquesta finalitat, et recomanem que cada vegada que accedeixis al Portal, o a qualsevol dels seus continguts o serveis, llegeixis amb detall la present política de privadesa. En cas de dubte o controvèrsia relatives a la nostra política de privadesa i de protecció de dades personals l'usuari pot posar-se en contacte amb nosaltres dirigint-se a l'adreça de correu electrònic info@carndeporc.cat

 

A més d'aquesta Política de privadesa, l'USUARI hauràs de llegir i acceptar els Termes i Condicions d'ús.