Llegeix aquest article a:

333 presenta el nou portal de la carn de porc en portuguès

El grup 333 ha llançat l'edició en portuguès del portal dedicat a la indústria càrnia del porc, sota el domini www.carne.3tres3.com.pt.

Dimecres 2 novembre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 17 dies)
Xavier Salamócsubira

El grup 333 ha llançat l'edició en portuguès del portal dedicat a la indústria càrnia del porc, sota el domini www.carne.3tres3.com.pt. Actualment els seus continguts es poden trobar en català i castellà i properament s'aniran traduint a altres idiomes de la mateixa manera que es va expandir a la resta de pàgines web de 3tres3 dedicades a la producció porcina.

En aquesta nova web es poden consultar: articles d'especialistes internacionals, preus dels mercats carnis de referència, estadístiques sectorials, actualitat de tota la indústria càrnia porcina, agenda d'esdeveniments, borsa de treball, reportatges, receptes culinàries singulars, així com una guia empresarial i amb accés a la botiga en línia de 3tres3 que disposa de material específic per al sector carni.

El web està pensat per a què tots els implicats en el sector porcí disposin d'un referent en línia, on trobar informació actualitzada, ampliar coneixements i compartir experiències professionals mitjançant la seva pròpia xarxa social.

Et convidem a visitar i participar a www.carne.3tres3.com.pt. Si ja ets usuari de 333 pots accedir amb les mateixes dades.

carne.3tres3.com.pt.jpg

Premsa

Quin canvi!21-nov-2016 fa 2 anys 6 mesos 29 dies
Nous preus a 3tres3: Romania, Rússia i Mèxic12-set-2016 fa 2 anys 9 mesos 7 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags