Llegeix aquest article a:

9 coses que (potser) no saps de 333: formes part de la Xarxa Social 333

Si estàs llegint això és perquè t'interessa la producció de carn de porc, com a la resta dels més de 65.000 usuaris de 333. La xarxa social et permet interaccionar amb la resta d'usuaris de 333.

Dilluns 27 novembre 2017 (fa 1 anys 7 mesos 24 dies)

Els més de 65.000 usuaris registrats a 3tres3 viuen en llocs molt diferents del planeta i aborden la producció i la indústria càrnia porcina des de punts de vista molt diferents (des del la petita explotació fins a les super-granges, des de l'escorxador al punt de venda, des de cuidadors, operaris, veterinaris, consultors, carnissers, gerents, investigadors, especialistes en nutrició, estudiants...) però tots tenen un interès comú amb tu: també els interessa la producció de carn de porc. Vols interactuar amb ells?

Portem gairebé 20 anys publicant articles i notícies del sector porcí, gairebé 40.000 articles publicats en 10 idiomes. Saps que, buscant una mica, aquí pots trobar gairebé tot el que t'interessa, amb opinions dels millors experts internacionals. Però (sempre hi ha un però) a part de la informació que publiquem estaria molt bé que poguéssiu interactuar entre vosaltres, no? Al cap i a la fi, d'entre aquests més de 65.000 usuaris registrats segur que hi ha algun (o probablement varis) que tingui exactament les mateixes necessitats o inquietuds que tu.

Per ajudar-vos a contactar entre vosaltres hem creat la Xarxa Social333. Si fas servir altres xarxes socials, et serà molt fàcil entendre com funciona. Un cop iniciada la sessió, tens un espai, com si fos el teu mur, on publicar el teu contingut (compartir comentaris curts, enllaços, pdfs o fotos), podràs seguir a altres usuaris, fer likes en articles i publicacions, seguir a autors o mercats, crear grups privats amb altres usuaris i enviar missatges privats. Vaja, el que és normal, però amb usuaris de 333.

En propers articles us anirem explicant, una per una, totes aquestes utilitats amb més profunditat.

Si vols treure el màxim rendiment a la xarxa social 333, descarrega't l'App gratuïta des de Google Play si tens Android o des d'App Store si tens iPhone:

Google Play App Store

Articles relacionats

Premsa

9 coses que (potser) no saps de 333: tenim App31-jul-2017 fa 1 anys 11 mesos 20 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags