Llegeix aquest article a:

9 coses que (potser) no saps de 333: tenim App

El primer article d'aquesta sèrie de 9 porta una novetat que segur que no coneixes: tenim App!

Dilluns 31 juliol 2017 (fa 1 anys 10 mesos 19 dies)

3tres3 està a punt de fer 20 anys a la xarxa. En tots aquests anys hem crescut molt i és probable que, encara que portis molt de temps amb nosaltres, no hagis visitat tots els racons de 3tres3. Per això comencem una sèrie de 9 articles en els quals t'ensenyarem utilitats que potser no coneguis i que et poden interessar.

El primer article de la sèrie porta una novetat que segur que no coneixes: tenim App! Cada vegada sou més els que ens visiteu des del mòbil o tablet i encara que la nostra web ja està adaptada a aquests formats, amb l'App et serà encara molt més fàcil navegar i interactuar.

A més a més, tenir l'App de 3tres3 et permetrà interactuar molt més fàcilment amb altres usuaris, pujar comentaris o fotos directament des del mòbil i rebre les notificacions que tu triïs: nous preus, nous articles dels autors que segueixes, accions d'usuaris que segueixes, noves publicacions als teus grups... Si tot això et sona molt estrany, no et preocupis, en els propers articles t'ho anirem explicant.

Com descarrego l'App? des de Google Play si tens Android o des d'App Store si tens iPhone

Google Play App Store

Quant costa? Res, és completament gratuïta.

He de posar un password? La primera vegada que obres l'App et demanarà el teu usuari i password per a què t'identifiquis com a usuari. Si reps mails nostres és que ja ets usuari. El teu nom d'usuari és el teu e-mail. És possible que no sàpigues el teu password, però només has d'anar aquí i t'ho enviarem al teu correu. L'App només t'ho demanarà la primera vegada.

Què és això de la xarxa social333? Des de 3tres3 pots connectar amb els més de 65.000 professionals del sector porcí que estan registrats a 333. En els propers articles t'anirem explicant com funciona.

Comencem?

Articles relacionats

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags