Llegeix aquest article a:

Carmen Cía s’incorpora a 333

Carmen Cía se incorpora a 333
Carmen Cía se incorpora a 333

Estem molt contents d'anunciar la incorporació de Carmen Cía a l'equip de 333.

Dijous 9 març 2017 (fa 2 anys 3 mesos 10 dies)

Estem molt contents d'anunciar la incorporació de Carmen Cía a l'equip de 333.

Carmen Cía Rodas es va llicenciar en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Posteriorment va realitzar un Màster de Nutrició Animal a la Universitat d’Aberdeen, Escòcia.

Després d’acabar els seus estudis a Escòcia, va començar la seva etapa professional en el sector de la genètica porcina, inicialment dins del departament de producció de PIC Scotland i acabant al si de PIC Europa. Durant aquesta etapa va estar involucrada amb diferents departaments realitzant tasques molt diverses com la selecció de reproductores, gestió de quarantenes de garrins deslletats precoçment, logística, exportació, sanitat i seguretat laboral així com d’altres. Posteriorment va passar al departament veterinari de PIC Europa, centrada en qüestions de bioseguretat i seguretat alimentària. Durant aquesta etapa de 4 anys, va tenir l’oportunitat de desenvolupar la seva tasca des del Regne Unit i França.

Des de 1999 a 2015 va passar a formar part de PIC Espanya, formant part de l’equip veterinari per a, posteriorment, anar assumint tasques addicionals en altres àrees como la tècnica, departament de producció, centre d’inseminació així com suport a comercials i gestió directa de clients. Aquesta trajectòria li ha permès conèixer àrees diverses del sector porcí.

Carmen comenta “Estic molt contenta d’iniciar una nova etapa professional amb l’equip de 333. La diversitat i qualitat dels seus continguts ja m’eren familiars a la meva etapa anterior com a usuària. Estic desitjant poder col·laborar amb els professionals del sector per a prosseguir en aquesta línia i aportar a la comunitat professional porcina la millor eina de comunicació possible”.

Premsa

60.000 usuaris i pujant!17-febr-2017 fa 2 anys 4 mesos 2 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags