Llegeix aquest article a:

Quin canvi!

Estem canviant el disseny de tota la web per fer-la més moderna i adaptar-la millor als mòbils. També hi ha canvis importants a la xarxa social 333. Descobreix-los!

Dilluns 21 novembre 2016 (fa 2 anys 6 mesos 29 dies)
csubira

En els seus 18 anys d'història, el disseny de 3tres3 ha anat evolucionant per adaptar-se a les noves possibilitats tècniques i als hàbits dels nostres usuaris. L'últim gran canvi de disseny el vam fer al gener del 2012.

Evolución del diseño de 3tres3
Evolución del diseño de 3tres3

Ara ja era necessària una nova actualització per adaptar-la als nous temps, amb un disseny més ample, una nova capçalera, un color més modern i la millora de la visualització en els dispositius mòbils.

El format dels articles també ha canviat. Els autors apareixen a l'esquerra, la mida de la lletra és més gran i hem incorporat una foto destacada i una entradeta.

Pel que fa a la xarxa social 333, una de les grans apostes de 3tres3, hem afegit pestanyes de seguidors i seguint en la vostra fitxa d'usuari, també la de buscar nous usuaris. Ara es poden buscar per nom d'usuari, nom real, país o activitat i hem afegit un mapa d'usuaris per país i un gràfic d'usuaris connectats entre si. A la pestanya fotos es mostraran les fotos publicades per cada usuari. Al fer clic a sobre d'una foto, et portem a la publicació original. Un canvi important és que ja no mostrarem el mail dels usuaris, al seu lloc, hem habilitat un xat perquè pugueu comunicar-vos entre vosaltres. Però no et preocupis, si un altre usuari et molesta, el podràs Bloquejar (no et podrà enviar res més) o Reportar (si està publicant Spam o missatges ofensius). També podràs personalitzar el teu espai canviant la foto de la capçalera.

Premsa

60.000 usuaris i pujant!17-febr-2017 fa 2 anys 4 mesos 2 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags