Qui som

El grup 333: 

Al grup 333 portem més de 15 anys generant contingut online pel sector porcí. Sempre amb contingut independent i creat a partir de les necessitats del sector.

Oficina 333

Aportem:

· Experiència: el nostre grup va començar a publicar continguts i publicitat a Internet l'abril de 1998 (abans que Google!).

· Especialització: només treballem en el sector porcí, potenciant les col·laboracions interempresarials.

· Qualitat: treballem amb els líders d'opinió i els millors experts en cada temàtica.

· Adaptació: generem contingut a mida de cada client.

· Internacionalitat: ja tenim en funcionament el nostre portal de producció porcina (3tres3.com) en castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, polonès, rus i xinès. Carndeporc.cat ja es publica en català, castellà i portuguès amb la intenció de seguir el mateix model d’expansió. 

· Dimensió: actualment disposem de més de 44.500 usuaris actius registrats (més de 1.635.000 usuaris anuals a tot el grup 333).

333 està integrat per veterinaris i agrònoms encarregats dels continguts així com per informàtics i disenyadors que treballen en la gestió tècnica dels diferents portals web. L'equip humà responsable del funcionament diari del web està constituït per Rosa Pujol, Amàlia Cordero, Jordi Guillaumet, Natàlia López, Sergi Robles, Eduard Zamora, Alexandra Zholobova, Carmen Cía, Miquel Crisol i Xavier Salamó.

333 és un associat d’INNOVACC, com gran part de les empreses més representatives del sector carni porcí i diverses institucions catalanes de prestigi, com ara la Universitat de Vic, la Universitat de Girona, la FECIC o l’IRTA (alguns dels quals, a més a més, hi aporten continguts tècnics).

 

 
Com contactar amb 333
La nostra adreça: 333 Corporate 1998, S.L.
Ctra. Rubí, 88, 2n A
Centre de negocis Can Castanyer
08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Espanya
Telèfon: 34 93 590 81 28
Fax: 34 93 675 63 51
Correu electrònic: info@carndeporc.cat