Llegeix aquest article a:

Broquetes de carn de porc amb espècies

És una recepta molt senzilla i ideal per a l'època de barbacoes.

Divendres 5 juny 2015 (fa 4 anys 12 dies)

És una recepta molt senzilla i ideal per a l'època de barbacoes.

Ingredients

  • 200g carn picada de porc
  • 3g all
  • 30g ceba
  • 4g julivert
  • 4g menta
  • 0,5g orenga
  • 0,1g canyella
  • 0,1g comí mòlt
  • 2g sal
  • 0,1g pebre negre
  • 5g oli de oliva
  • Broquetes


Elaboració

  1. Talleu l’all, la ceba, les herbes i barregeu tot en un bol amb la carn i les espècies.
  2. Inseriu la carn amb la barreja en les broquetes pressionant amb la mà per a què la carn adopti la forma allargada d’aquestes.
  3. Coeu-les a la graella suaument.
  4. Acompanyeu-les amb una salsa de iogurt, suc de llimona i sal.

broquetes de carn de porc

Fundació Alícia

Gastronomia de la carn de porc

Llom de porc amb tomàquet i formatge de cabra03-jul-2015 fa 3 anys 11 mesos 14 dies
Costella de porc amb clementines08-maig-2015 fa 4 anys 1 mesos 9 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags