Llegeix aquest article a:

Costella de porc amb clementines

Aquesta recepta pot anar acompanyada d’unes patates netes, amb pell, tallades a grills i fregides o cuites al forn.

Divendres 8 maig 2015 (fa 4 anys 1 mesos 9 dies)

Aquesta recepta pot anar acompanyada d’unes patates netes, amb pell, tallades a grills i fregides o cuites al forn.

Ingredients

  • 12 costelles de porc
  • 6 clementines
  • 2 alls
  • Julivert
  • Sal i pebre
  • 150ml oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Fer suc de les clementines.
  2. Deixar macerar el suc de les clementines amb les costelles, l’oli i els alls tallats per la meitat (durant un mínim de 3 hores).
  3. Coure les costelles al forn a 180ºC durant 40 minuts amb el líquid de marinat.
  4. Treure les costelles del forn cada 20 minuts i anar-les ruixant amb el suc de la cocció.
  5. Muntar cada plat amb 3 costelles i mullar-les amb el seu suc.

Costella

Fundació Alícia

Gastronomia de la carn de porc

Broquetes de carn de porc amb espècies05-juny-2015 fa 4 anys 12 dies
Pepito/Serranito de clotxa30-març-2015 fa 4 anys 2 mesos 18 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags